ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 9 Eylül bölümünde neler oldu?

13 yaşındaki Sevda'ya ne oldu?

Programa katılan Hanife, kızını babaannesi Sevim ile aramaya geldi. Annesi ile okul alışverişi yapmaya Esenyurt'a giden Sevda, babasının yanına gitmek için ayrıldı ve bir daha ulaşılamadı. Acılı anne, ''Kaybolmadan önce bana babamın yanına gidiyorum dedi. Çocuğum 4 gündür ortada yok. Esenyurt'ta alışverişe gittik. Sonra bana babamın yanına gideceğim diyerek ayrıldı ve bir daha gelmedi. Kızımın telefonu vardı. Beni aramadı. Babaannesi Sevda'nın babasını aradı kızımın gelmediğini söyledi. İzin alıp gittim kızım yoktu. O günden beri Sevda'nın hattı kapalı. Bu sene 5.sınıfa başlayacaktı. Kaybolmadan önce Fatma diye bir kız arkadaşı daha vardı onunla gitti. Fatma'nın ailesini tanımıyorum'' dedi.

Sevda

Esra Erol, Sevda'nın arkadaşı Fatma'ya ve annesine ulaşarak konuştuğunda Sevda'nın annesinin ve Fatma'nın ifadesinin uyuşmadığı ortaya çıktı. Arkadaşı Fatma'nın Suriye vatandaşı olduğu beliritldi. Fatma alışverişe gidildiği gün Sevda'nın annesinin orada olmadığını, yalan söylediğini belirtti. Fatma, ''Sevda, Medine ve ben üçümüz alışverişe gittik. Annesi yoktu. Sevda'yı en son minibüste gördüm. Benim yanımdayken insanlardan para istedi. Sevda sık sık insanlardan para toplardı. Sevda'nın ailesi gelip babamı dövdü'' ifadelerini kullandı.

Öte yandan Sevda'nın babaannesi, ''Sevda bensiz parka bile gitmezdi. Çocuğumu verin, çocuğumu almadan gitmem buradan'' dedi.

Taner, evlilik vaadiyle mi dolandırıldı?

Programa katılan Taner, çocukluk aşkı Semra Ocak tarafından dolandırıldığını söyledi.  Yıllar sonra sosyal medya üzerinden konuştuklarını söyleyen Taner, Semra Ocak'ın doğum gününde Cumhuriyet altını gönderdiğini belirtti. Taner, ''Irak'ta çalışırken dönmeden önce beni aradı, parfüm falan istedi. Dödüğümde eğlenmeye gittim daha sonrasında Semra beni aradı gelmek istedi. O akşam eğlendik. Sonra yavaş yavaş bizim ilişkimiz başladı. Aynı evde kalıyorduk, birlikte iş yapmaya başladık. Bizi çok yakıştırıyorlardı. Semra, beni evlilik vaadiyle dolandırıldı. Akçakoca'daki işi ilerletemedik battık. Alacağım para vardı, arabayı üzerimde kimliğim yoktu güveniyordum Semra'nın üzerine yaptım. Semra bana 100 gram altın al evleneceğiz dedi. Bankadan 436 bin liraya kadar para attım. Ben aslında uyanık adamım. Kız kardeşi cezaevinde diye de 5 bin dolar para attım. Ben parayı kesince beni bıraktı'' ifadelerini kaydetti.

Hatice'nin isyanı: 'Çocuğun olmuyor' dedi, kuma getirdi

Programa katılan Urfa'da yaşıyan Hatice, evliliğinde çocuğu olmadığı için üzerine kuma getildiğini anlattı. Hatice, ''Kocam Mehmet, beni annemin yanına tatile Antalya'ya gönderdi. Daha sonra bana mesaj attı. Ben başkasını buldum. Çocuğumuz olmuyor sana kapım her zaman açık dedi. Kayınvalidem ve kayınpederim o kadını bulmuş. O kadına yeni bir ev aldı ve birlikte yaşıyorlar şu an. Bendeki 2 bileziği de aldı o kadına taktı, gitti. Kocamın kafasını doldurdular. Çocuğum olmadığı için, beni kıskandıkları için birini buldular. Benim kocam keldi, metres bulunca saç ektirdi, diş fırçalamaya başladı. Bana seni istemiyorum deseydi boşanırdım. Bir tek annemle ben bilmiyordum. Ben varken gidip imam nikahı kıymış. Ben boşanmak istedim. Sevdiğini söyledi, kandırdı beni. Beni güle oyna uğurladı. Mesaj attıktan sonra bizi engelledi. Beni hep döverdi zaten. Ben şu an boşanmak istiyorum ve hakkımı istiyorum. Mağdurum, beni aldatıyor, şiddet görüyorum. 15 senemi versin. Durumum yok, mağdur durumda bıraktı hakkımı versin'' dedi.

Esra Erol'da 16 Eylül: Neler yaşandı? Esra Erol'da 16 Eylül 2024 bölümü izle Esra Erol'da 16 Eylül: Neler yaşandı? Esra Erol'da 16 Eylül 2024 bölümü izle

Hatice'nin kayınpederine ulaşan Esra Erol, kayınpederinin konuşmak istemediğini, Hatice'yi gelin olarak istemediklerini söyledi.

Hatice Esra Erol

4 çocuğunu bırakıp kaçan Meryem Demiröz bulundu

Eşini arıyan Halil İbrahim, 4 çocuğunu bırakıp gitmişti. Esra Erol, Meryem Demiröz'ü buldu. Stüdyoda yüzleşen Halil İbrahim, gözyaşlarını tutamadı.

Kaynak: Haber Merkezi