Arda Güler sevgilisi Duru Nayman ile fotoğraflarını paylaştı Arda Güler sevgilisi Duru Nayman ile fotoğraflarını paylaştı

ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 8 Mayıs bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 7 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 7 Mayıs 2024 bölümü izle Esra Erol'da 7 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 7 Mayıs 2024 bölümü izle

"Sosyal medya bağımlısı eşim ikinci kez evden kaçtı"

Programa katılan Cahit Durmuş, eşi Büşra Durmuş'un 3 çocuğunu alıp evden kaçtığını söyledi. Eşinin sosyal medya bağımlısı olduğunu iddia eden Cahit, "Kaçtıktan 15 gün sonra sosyal medya üzerinden bana ulaştı. 'Biz iyiyiz, bir daha dönmeyiz' dedi. Ben çocuklarımı görmek ve eşimle ayrılmak istiyorum. Çıkmadan önce bana iftar sofrası hazırlamış. Kaçmak için hiçbir sebebi yoktu. Aldatmadım, şiddet uygulamadım. 2018'de de evden kaçmıştı, iki kız çocuğumuzu yanında götürmüştü. 9 ay sonra geri döndü, af diledi. Tekrar başladık. Ama yine aynı şey oldu. Çamaşırlıkta erkek kıyafetleri vardı" diye konuştu.

"Baldızım yuvamı yıktı"

Programa katılan Sadettin Dağaslan, eşi Ayşe'nin 3. kez evi terk ettiğini söyledi. Eşinin uyurken evi terk ettiğini belirten Sadettin, baldızı arzunun yuvasını yıktığını iddia etti. Eşinin evi her terk ettiğinde baldızına gittiğini söyleyen Sadettin, "Çocuklardan dolayı sıkıntılarımız vardı. Oğlum, annesinden para alamadığı içinevi yaktı. Ama yavan ekmek yesek de mutlu olurduk. Eşimin hastalıkları var, şekeri, kalbi var" dedi.

Ayşe'nin kim olduğu bilinmeyen bir erkekle fotoğrafını gösteren Sadettin, "Bu adamı tanımıyorum. Ayşe bu fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşmış" dedi. Eşinin ona boşanma davası açtığını açıklayan Sadettin, "Dilekçede hakkımda bir sürü yalan söylemiş. Kızlarımı taciz edeceğimi yazmış. Söylemeye utanıyorum" diye konuştu. 

Ayşe'nin fotoğrafındaki Naci isimli kişi, canlı yayına bağlandı. Naci, "Fotoğraftaki benim. Ayşe Hanım'la Sakarya Nehri'nde gezerken tanıştım. Ayşe nehirde intihar etmeyi düşünüyormuş. Ağlarken gördüm, arabaya çağırdım. Geldi konuştuk. Kocasını kıskandırmak için fotoğrafı çekti. Biz sadece bir kere yüz yüze görüştük. Ama telefonda her gün konuşuyoruz. Beni yanına çağırdı, ben gitmedim. Tipim değil. Bana kocasına boşanma davası açtığını, darp raporu olduğunu söyledi" ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Ayşe'nin kardeşi Arzu, "Ablam yanımda değil. Eşinden ayrılınca yanıma gelmişti. Eşinin sözlü şiddetinden, baskısından bıkmıştı. Artık dayanamıyordu. Oğlu evi yaktı, 6 ay dükkanda bir kanepenin üstünde yattı" dedi.

Muhabir: Betül Vural