ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 7 Haziran bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 6 Haziran: Neler yaşandı? Esra Erol'da 6 Haziran 2024 bölümü izle Esra Erol'da 6 Haziran: Neler yaşandı? Esra Erol'da 6 Haziran 2024 bölümü izle

Ayşegül'ün birlikte kaçtığı Caner'in babası İdris canlı yayında

Programa katılan Fatma Öztürk, 17 yaşındaki kızı Ayşegül'ün Caner Bazuk ile kaçırıldığını söylemişti. Ayşegül'ün 1 buçuk yıllık erkek arkadaşı Caner hayatına girdikten sonra 4 kere evden kaçtığını söyleyen Fatma, Caner'in ablası Aynur'un 'Kızının vekaletini bana ver, düğün yaptıktan sonra kızını sana göstereceğiz' dediğini de iddia etmişti. Canlı yayına bağlanan Aynur ise "Biz de mağduruz. Ayşegül'ün babası Vedat, kardeşime zarar vermiş olabilir. Ailesi Ayşegül'e şiddet uyguluyordu, eve kilitliyordu. Ayşegül bu yüzden kaçtı, evlenmek için kaçmadı" demişti.

Gülsen Tuncer, Altın Portakal'a Filistin şalıyla katıldı Gülsen Tuncer, Altın Portakal'a Filistin şalıyla katıldı

Stüdyoya gelen İdris Bazuk, "Caner'den 16 gündür haber alamıyorum, nerede olduğuyla ilgili hiçbir bilgim yok" dedi.

Fatma ise şöyle konuştu: "Kızımı getireceksin. Dün kızın Aynur 6 gündür Caner'den haber alamadığını söyledi. Aynur bana 'Amcamla babam kızının yerini öğrendi, kızını bana getirecek' demişti. Sen, senin kızın ve kardeşin kızımın nerede olduğunu biliyorsunuz. Bana kızımı getireceksiniz. Bir kadından korkuyor musun? Ben 2 senedir savaş getiriyorum. Ben sana 'Gel beraber arayalım' dedim. Sen bana sürekli 'İşim var' dedim. Bak Esra Hanım seni nasıl getirdi? Nasıl yanıma geldiniz? Güç varmış, değil mi? Allah sorar! Ben aylardır yemiyor, içmiyorum. Kapı kapı geziyorum. Benim eşim sizi tehdit ediyorsa suç duyurusunda bulunun."

Ayşegül'ü ekranda yeni gördüğünü söyleyen İdris, şunları anlattı: "Kızı hiç tanımıyorum. Caner'i de 16 gündür görmedim. Beni WhatsApp'tan aradı. 'Ayşegül'le beraber kaçtık' dedi. Ben de 'Ayşegül evine gitsin, sen de evine gel' dedim. Ayşegül 'Ben kesinlikle dönmüyorum' dedi. 'Biz birbirimizi seviyoruz' dediler. Ayşegül'ü neden kaçırdığını sordum. Caner Ayşegül hayatına girdiğinde okulu bıraktı. Caner'in de hayatı mahvoldu. Ayşegül'den şikayetçiyim."

Canlı yayına bağlanan Caner'in ablası Aynur, "Ayşegül'ün babası Caner'i ölümle tehdit ediyordu. Bu yüzden Caner ortada yok" dedi.

Canlı yayına bağlanan Ayşegül'ün babası Vedat ise, "Caner Ayşegül'ü neyle tehdit ediyor bilmiyorum. Kız kopamıyor. Geçen kaçtığında bulunduktan sonra Caner hakkında suç duyurusunda bulundu" dedi.

Esra Erol Ayşegül Öztürk Caner Bazuk

Muhabir: Betül Vural