aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 6 Kasım bölümünde neler olacak?

''Kayınpederim evliliğimi bozdu''

Programa katılan Fatih Destireci, kayınpederinin evliliğini bozduğunu iddia etti. Eşi Kadriye Destireci'nin babasının, eşini ondan ayırdığını söyleyen Fatih Destireci, ''Eşimin babası Sezai, amcası ve kayınbiraderi benden 500 bin TL istediler. Vermezsem evliliğimi bozacaklarını söylediler. Ben bunu ciddiye almadım. Eşimin abisi bana kendi evimde bıçak çekti. Kayınpederim, eşime 'Ya kocan ya biz' dedi. Ben aylık 70-80 bin TL kazanıyorum. Köy yerinde bu para büyük bir meblağ olarak görülüyor. Bu yüzden bana bilerek komplo kuruldu. Bu insanlar resmen çete kurmuşlar. Benim evliliğimi bitirdiler, çocuğum da annesiz kaldı. Benim 24 yaşında bu kadar iyi bir konuma gelmemden rahatsız oldular. Eşimi çok seviyorum, onun için canımı veririm'' diye konuştu.

Yayına bağlanan Kadriye Destireci, ''Bıçak çeken eşimdi. Benim aileme iftira atıyor. Eşimle aramızda sıkıntılar vardı zaten. Eşim beraber çalışıp kazandığımızı söylüyor ama sadece ben çalışıyordum. Eşim bana değer vermiyordu. Eşimin ailesiyle beraber yaşıyorduk, babası her şeye karışıyordu. Gezmeye gittiğimizde bile bize karışıyordu. Eşim, babasının maşası gibiydi'' dedi. 

Victoria's Secret meleği kansere yakalandı Victoria's Secret meleği kansere yakalandı

''Ben onun kışlık sevgilisiymişim''

Programa katılan Kevser Özkoyuncular, zeytinyağı işi yaptığı Günay Tekincan tarafından kandırıldığını söyledi. Kevser Özkoyuncular, ''Günay Tekincan'a zeytinyağı satmıştım. Paramı almak için evine gittiğimde kafama silah dayadı. Beni onunla birlikte yaşamam için zorladı. 6 ay ilişki yaşadık. Benim zeytinliklerime göz koymuştu. Benimle birlikteyken başka kadınlarla telefonda görüşüyordu. Sonra ben kanser oldum, hastanede yatarken 4 ton zeytinyağımı çaldı'' dedi.

Canlı yayına bağlanan Günay Tekincan, ''Kevser eskiden ablamın manevi kızıymış. Yağlarını satmak istediğini duydum. Ben de yardımcı olmak için adına ondan yağ satın alarak, parasını da verdim. Birkaç kere evime gidip geldi. Benim yanımda kalmaya başladı. 5-6 ay benimle kaldı, birlikteliğimiz oldu. Kendisi ani çıkışları olan asabi birisi, bu yüzden onunla birlikteliğime devam etmek istemedim. Ben onun zeytinliğine ya da parasına ihtiyacına olan birisi değilim'' ifadelerini kullandı.

Editör: Betül Vural