ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 6 Haziran bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 5 Haziran: Neler yaşandı? Esra Erol'da 5 Haziran 2024 bölümü izle Esra Erol'da 5 Haziran: Neler yaşandı? Esra Erol'da 5 Haziran 2024 bölümü izle

"17 yaşındaki kızım camdan kaçtı"

Programa katılan Fatma Öztürk, 17 yaşındaki kızı Ayşegül'ün kayıp olduğunu söyledi. Kızının camdan kaçtığını ve Caner Bazuk isimli biriyle olduğunu söyleyen Fatma, Caner'in Ayşegül'ün 1 buçuk yıllık erkek arkadaşı olduğunu söyledi. Fatma, "Bu kızımın 4. kez evden kaçışı. Caner'i kabul etmediğimi söyledim. Ne ailesini tanıyorum ne başka birini. Caner önceki kaçışında da kızımı bana ablası Aynur Dal'ın evinde teslim etti. Aynur bana şimdi de Ayşegül ve Caner'in evlenmek istediğini söyledi. Ben de 'nişan yüzüğü taksınlar, kızım eğitimine devam etsin' dedim. Aynur bana 'sana inanmıyoruz, bize vekalet ver' dedi. Ben hepsini şikayet ettim, 7 tane savcı gezdim. Kızımda duygu durum bozukluğu var. Caner 1 buçuk yıldır, benim, eşimin, küçük kızımın ve Ayşegül'ün hayatını mahvetti" diye konuştu.

Şahan Gökbakar hakkında 10 yıla kadar hapis istemi Şahan Gökbakar hakkında 10 yıla kadar hapis istemi

Canlı yayına bağlanan Aynur, "Ayşegül'ün babası Vedat Öztürk, Ayşegül ve Caner'i ölümle tehdit ettiği için ikisi korkularından ortaya çıkamıyorlar. Biz de onlarla aynı şekilde mağduruz. Caner sokak serserisi bir çocuk değil. Ayşegül'ü eve kilitliyorlardı, psikolojik baskı uyguluyorlardı. Ayşegül ailesinden şiddet gördüğü için gece benim kapıma gelmişti. Ayşegül'ü alıkoymuş olsaydık geçen kaçışında onu annesine teslim etmezdim" ifadelerini kullandı. Aynur, Fatma'nın kızının Caner'le evlenmesini istediğini de iddia etti.

Fatma ise bu iddiayı reddetti. Fatma, "Bütün konuşmalarımın kaydı çıkarılsın. Ben dediklerimin arkasındayım. Hiçbir zaman evlenmelerini istemedim" dedi.

Aynur ayrıca Ayşegül'ün babasının Caner'e zarar vermiş olabileceğini de öne sürdü.

Ayhan ve Ayten yüzleşiyor

Programa katılan Ayhan Sırım, eşi Ayten'in 21 yaşındaki Serkan Aslan ile kaçtığını söylemişti. Stüdyoya gelen Ayten, Serkan ile ilişki yaşadıklarını kabul etmiş ve onları tanıştıranın Ayhan'ın ilk evliliğinden kızı Deniz olduğunu açıklamıştı.

Ayhan'la her gün evde kavga ettiklerini söyleyen Ayten, "Boşanmak istiyorum. Çocukları yurttan izine alıyordum. Ayhan hep çalışıyordu, çocukları hiç gezdirmiyordu" dedi. Ayten ve Serkan, aylarca aynı evde hep beraber yaşadıkları iddiasını da yalanladı.

Muhabir: Betül Vural