ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 5 Mart bölümünde neler oldu?

Arka Sokaklar 684. bölüm full izle, Arka Sokaklar fragman izle, Arka Sokaklar 685. bölüm fragman izle Arka Sokaklar 684. bölüm full izle, Arka Sokaklar fragman izle, Arka Sokaklar 685. bölüm fragman izle

Esra Erol'da 4 Mart: Neler yaşandı? Esra Erol'da 4 Mart 2024 bölümü izle Esra Erol'da 4 Mart: Neler yaşandı? Esra Erol'da 4 Mart 2024 bölümü izle

"Kızım, eski eşimle evlendi"

Programa katılan Sabriye Azak, "Kızım Nermin, 70 yaşındaki eski dini nikahlı eşim Nejat ile evlendi" dedi. 32 yaşındaki kızı Nermin Günaydın Çakır'ı 10 yıldır görmediğini söyleyen Sabriye, "Kızımı görmeme sebebim Nejat Çakır'dır. Nejat ile bir arkadaş vasıtasıyla tanışmıştım, kızım Nejat'la dini nikah kıydığımda 9 yaşındaydı. Nejat'a 'Baba' diyordu. Ablamlar bana Nejat'a güvenmememi, Nejat'ın Nermin'i fazla incelediğini söylüyorlardı. Ben onlara inanmıyordum" ifadelerini kullandı. Sabriye, Nejat'ın ailesine borç verdiğini ve bir süre onların geçimine yardımcı olduğunu belirtti.

Canlı yayına bağlanan İsa, "Ben Nejat'ın çok yakın bir arkadaşının oğluyum. Bundan 15 yıl önce, Nejat'ın Nermin'e yan gözle baktığı yönünde bir dedikodu çıkmıştı. Hatta babam da öfkelenip Nejat'ı evden kovmuştu. Bundan 8-9 sene sonra Nejat ve Nermin'in evlendiğini ve bir çocukları olduğunu duyduk. Giresun küçük bir yer, ara sıra Nermin'i görüyorum. Nermin'le aynı yaşlardayken bana Sabriye baktı, onun elinde büyüdüm. 

Bu esnada, Sabriye'nin 'destekçim' diye tanıttığı Murat'ın annesi ve teyzesinin canlı yayına bağlanmasıyla işler karıştı. Murat'ın teyzesi, "Biz Murat'ı 4 yıldır arıyorduk, kayıptı. Anneannesi yaşında kadının yanında ne işi var?" diye sordu.

Sabriye, "Murat bana ailesinin olmadığını söylemişti. Kapıma dayanıp peşimi bırakmadı. Ailesinin yanına gitmesini söylemiştim, kendi gitmedi. Hatta Murat beni kemerle dövdü" diye konuştu.

Murat'ın annesi ise, "O çocuğun tedavi görmesi gerek" dedi. Murat ise hakkındaki iddiaları reddetti. Daha sonra ise sorulara "Sabriye öyle diyorsa öyledir" diye cevap verdi.

Muhabir: Betül Vural