Ceylan Ertem ve Hayko Cepkin’den İzmirlilere iki konser Ceylan Ertem ve Hayko Cepkin’den İzmirlilere iki konser

ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 5 Haziran bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 4 Haziran: Neler yaşandı? Esra Erol'da 4 Haziran 2024 bölümü izle Esra Erol'da 4 Haziran: Neler yaşandı? Esra Erol'da 4 Haziran 2024 bölümü izle

"Eşim benim sakallarımdan iğrenirdi, kel Muzaffer'e kaçtı"

Programa katılan Selim Savran, eşi Sadiye Savran'ın Muzaffer Elikçi'ye kaçtığını söyledi. Selim, "Ben evime hiçbir zaman kötülük getirmedim. Eşim benim sakallarımdan iğrenirdi. Hem kel hem sakallı Muzaffer'e kaçtı" dedi. Sadiye ve Muzaffer'in onu sosyal medyada fotoğraf paylaşarak tahrik ettiklerini söyleyen Selim, "Beni çıldırtmak, suç işlememi sağlayıp cezaevine göndermek istiyorlar. Ama ben sadece boşanmak istiyorum. Gördüğüm her keli karımın sevgilisi sandım. Muzaffer bana Sadiye'nin başka erkeklerle de görüştüğünü söyledi" ifadelerini kullandı.

Yayına bağlanan Muzaffer, "Selim beni başkalarına arattırıp küfür ettiriyor. Sadiye ile şu an birlikte değiliz. Ben en başta Sadiye'nin boşanmış olduğunu zannediyordum"  dedi.

Selim'in ilk eşinden kızı Gamze de yayına bağlandı. Gamze, "Sadiye Hanım'la çok görüşmüyoruz. Çünkü kendisi çok değişti. 9 ay öncesine kadar sosyal medyada herkesten nefret ettiğine dair paylaşımlar yapıyordu. Kendisi Muzaffer Bey'le aylardır ilişki yaşıyormuş. O adamı evimize kadar sokmuş. Beni kardeşlerimle, babamla görüştürmüyor. Kardeşim Hatice'ye ulaşamıyorum. Hatice'ye bir şey yapmış olmalarından korkuyorum. Çünkü Muzaffer'in uyuşturucu suçundan denetimli serbestliği varmış. Bu adam bizi öldürmekle, Hatice'yi götürmekle tehdit etmişti. Sadiye'ye özel fotoğrafları ve videolarıyla şantaj yapmış" diye konuştu.

İddialara yanıt veren Muzaffer, "Sadiye'ye şantaj yapmadım. Hatice'nin yaşında yeğenim var, onunla ne işim olacak? Onunla hiç aynı ortamda bulunmadım. Sadiye boşanınca onu alacağım. Evleneceğiz. İlişkimiz var. Hatice'yi de kızım gibi seviyorum" dedi.

Muhabir: Betül Vural