ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 4 Haziran bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 3 Haziran: Neler yaşandı? Esra Erol'da 3 Haziran 2024 bölümü izle Esra Erol'da 3 Haziran: Neler yaşandı? Esra Erol'da 3 Haziran 2024 bölümü izle

Ayhan, 18 yaşındaki genci kaçırdığını iddia ettiği eşiyle yüzleşiyor

Programa katılan Ayhan Sırım, çocuklarının annesi Ayten'in 18 yaşındaki zihinsel engelli Serkan Aslan'ı kaçırdığını iddia etmişti. Ayhan, "Serkan'a biz bakıyorduk. Bana 'baba', eşime 'anne' diyordu" ifadelerini kullanmıştı. Esra Erol, Ayten ve Serkan'ın bulunduğunu açıkladı. Birlikte bulunan Ayten ve Serkan, stüdyoya beraber geldiler.

21 yaşında olduğunu söyleyen Serkan "Bacağımdan yüzde 50 fiziksel engelim var. Ama zihinsel engelli değilim" dedi. Serkan, Ayten ile beraber yaşadıklarını söyleyince Ayten de bunu doğrulayarak sevgili olduklarını söyledi. 

Birlikte kaçmadıklarını belirten Serkan, "Ben babam hasta olduğu için önce gittim. Sonra arkamdan Ayten Kırıkkale'ye geldi. Ordu'dayken de sevgili değildik, sadece beraber çay ocağında oturuyorduk" diye konuştu. Ayhan'ın kendisine baktığını ve para verdiğini de reddeden Serkan, "Ben oradayken çalışıyordum. Evlerine de girip çıkmıyordum. Ayhan ve Aytenle sık sık görüşmüyordum" şeklinde konuştu.

Ayten, "Bizim aramızı yapan benim üvey kızım, yani Ayhan'ın kızı Deniz. Deniz'in eski eşiyle de Serkan'ın annesi evlendi. Deniz bana 'Serkan sana aşık' dedi. Öyle tanıştık" dedi. Serkan ise, "Deniz bana da 'Ayten'e sahip çık' dedi. Aramızı o yaptı" dedi.

Yayına bağlanan Serkan'ın teyzesi Hatice, "Ayhan, Serkan ve Ayten'in ilişkisi olduğunu biliyord. Ünye'de dedikoduları vardı. Ayten, Ayhan, kızı, kızının eski eşi, Serkan'ın annesi falan hepsi aynı evde yaşıyorlardı" diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Deniz ise "Benim evim ayrı. Ayrıldığım eşimle yaşamıyorum. Hatice yalan söylüyor. Bu ilişkiyi ben başlatmadım, Ayten de yalan söylüyor. Babam Ayten'i evden attı. Ayten de gelip bana sığındı. Babam da yalan söylüyor. Ayten abla boşanmak istediğini söyledi, ben de 'tamam' dedim. Serkan'la o zaman ilişkileri vardı. Ben de 'Boşan, sonra Serkan'la olursun' dedim. O da 'Serkan'ı çok seviyorum, Serkansız yapamıyorum. Yanına Kırıkkale'ye gideceğim' dedi" ifadelerini kullandı.

İnci Taneleri'nin yeni sezon tarihi belli oldu İnci Taneleri'nin yeni sezon tarihi belli oldu

Esra Erol Ayhan Sırım Ayten Sırım Serkan Aslan

Muhabir: Betül Vural