ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 4 Ekim bölümünde neler oldu?

17 yaşındaki Gülcan, Ali Mert'e kaçtı!

18 yaşındaki Ferdi, 2. çocuğunu taşıyan dini nikahlı karısını aramaya geldi. Ferdi, "Gülcan Demir, eski sevgilisi Ali Mert Kır'a kaçtı. Gülcan benden 1 yaş küçük. 11 aylık bir kızımız var 7 aylıkta hamile. 15 yaşında dini nikah kıydık, 16 yaşında baba oldum. Gülcan'ın abisi beni aradı, karın eski sevgilisinin yanına gitti dedi. Gülcan ile konuştuğumda bunu kabul etti. Ali Mert'in karısı Saadet Kır bana mesaj attı, pansiyona gittiğini söyledi. Gülcan beni aldattığı için ben onu aldattım. Ben çocukluktan beri Gizem'i seviyordum kaçırdım yakalanınca ailesinin yanına döndü sadece konuşuyoruz şu an. Ben bir daha evlenmeyeceğim sadece çocuğumu istiyorum" dedi.

Gülben Ergen'den Serenay Sarıkaya'ya 'Narin Güran' tepkisi Gülben Ergen'den Serenay Sarıkaya'ya 'Narin Güran' tepkisi

Gülcan canlı yayına bağlanarak, "Şu an Kahramanmaraş'tayım. Annem'de burada. En son Ali Mert Kır'ı 3 gün önce gördüm, Ferdi'ye hakkımda iftira attığı için küfür ettim. Ferdi beni aldattı, ayrılınca pansiyon paramı Ali Mert verdi ama benle kalmadı yalan söylüyor. Çok zor durumdaydım çocuğumun karnını doyurmak için para istedim" ifadelerini kullandı.

Ali Mert canlı yayına bağlanarak, "Benim bu kadınla bir bağlantım yok. Benden para istedi sadece para verdim. İbanla yolladım yan yana falan gelmedim" diyerek telefonu kapattı.

Esra Erol Ferdi.

Fatih nerede?

Rabia Aydın'ın oğlu 21 yaşındaki Fatih 2,5 aydır kayıp. Rabia "2 yıldır teyzesinin yanında yaşıyordu çünkü babası ile anlaşamıyordu. Askere gidip geldikten sonra yanıma geldi. Babası işe girmesini istedi Fatih istemedi kavga ettiler. Telefonu ve saatini kapıda bırakıp gitti bir daha asla ulaşamadım. Başına bir şey geldiğini düşünüyorum" dedi.

Fatih Aydın

Kaynak: Haber Merkezi