ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 31 Ocak bölümünde neler oldu?

Yeni dijital film platformu CAM erişime açıldı Yeni dijital film platformu CAM erişime açıldı

Esra Erol'da 30 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 30 Ocak 2024 bölümü izle Esra Erol'da 30 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 30 Ocak 2024 bölümü izle

"Eşim, başkasıyla çalgılı çengili düğün yaptı"

Programa katılan Hacı Erden, "Eşim Gönül ile aramız iyiydi. Bir sıkıntımız yoktu. Sonra eşim biriyle tanıştı. Aramız bozuldu, bana soğuk davranmaya başladı. Gereksiz kavgalar çıkartıyordu. Telefon bağımlığı vardı, son dönemde yataklarımızı ayırmıştı. Oğlumla beni evden göndermeye çalıştı. Ramazan ayında bir akşam kavga çıkardı, sonra da çıkıp gitti. Zaten altınlarını falan önceden ayarlamış. Sonra beni her yerden engelledi. Gönül, Mehmet Kozluca'ya kaçtı. Ona 'bekarım' diye yalan söyledi. Sonra bana boşanma davası açtı. Kızımı kaçırdı, oğlum bende. Kızımı geri istiyorum" diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Gönül Erden, "Mehmet Kozluca benim dini nikahlı eşim, 6 aydır birlikteyiz. Düğün ailelerimizin eşliğinde yapıldı. Mehmet benim Hacı ile resmi nikahlı olduğumu biliyordu. Mehmet'le ilk tanıştığımda ona doğruları söyledim, evli olduğumu saklamadım. Hacı Bey bana kocalık yapmadı. Ailesi bana taktıkları bilezikleri evlenirken aldılar. Görümcem beni dövüyordu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Betül Vural