ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 31 Mayıs bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 30 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 30 Mayıs 2024 bölümü izle Esra Erol'da 30 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 30 Mayıs 2024 bölümü izle

"4 çocuğum annesi eşim Ayten, 18 yaşındaki engelli Serkan'ı kaçırdı"

Programa katılan Ayhan Sırım, 4 çocuğunun annesi Ayten'in, 18 yaşındaki engelli Serkan isimli genci kaçırdığını iddia etti. Ayhan, şunları anlattı:

"Serkan'ın annesi, benim eski damadımla evlendi. Adam Serkan'ı sokağa atmış. Serkan'a sahip çıktım, bana 'baba', eşime 'anne' diyordu. Eşimle Serkan arasında dedikodular çıkmaya başladı. 2 aydır ilişkileri varmış. Kızım söyledi, baştan beri biliyormuş. Serkan'la eşim Kırıkkale'ye, Serkan'ın ailesinin yanına kaçtılar. Karım gidince çocuklarımıza bakamadım. Devlet çocukları aldı. Eşim dönsün, isterse benimle boşansın ama çocuklarımızın başında dursun."

Duygu'nun boşanmak istediği Şerif canlı yayında

Programa katılan Duygu Yücel ve annesi Arzu, Duygu'nun 3 yıl önce evlendiği eşi Şerif Yücel'den boşanmak istediğini söylemişti. Duygu, "Beni işkenceci kocamdan kurtarın" demişti. Şerif'in babası Serdar ise yayına bağlanarak söyledikleriyle herkesi şok etmişti. Serdar Yücel, "Bir gün ondan kahvaltı istedim vermedi. Kahvaltı hazırlamayan gelinden hayır gelmez. Duygu saygısız. Duygu da annesi de gelsin aç karnını doyurayım. Duygu benim oğluma karılık yapmadı, yatağına girmedi" ifadelerini kullanmıştı.

Yanında annesi ve babasıyla yayına bağlanan Şerif, "Duygu oraya neden çıktı? Zaten mahkememiz vardı" deyince Duygu, "Baban bir yandan sen bir yandan tehdit ediyorsunuz çünkü. Babamı dövmeye çalışmadınız mı? İki yüzlüsünüz" dedi.

Fatih Ürek saldırıya uğradı Fatih Ürek saldırıya uğradı

Şerif ise Duygu ile yuvasını kaynanası Arzu'nun yıktığını iddia etti. Şerif, "Benim boşanma isteme sebebim Duygu'nun sürekli annesinin yanında kalması. Sonra gelip de 'kocam beni aldattı' diyor. Ben aldatmadım. İspatlasın" diye konuştu.

Duygu ise eşinin madde bağımlısı olduğunu iddia etti, Şerif bu iddiayı reddetti. 

Şerif'in annesi Elif ise "Gelinimle anlaşırdık. Hiçbir sıkıntımız yoktu. Gittiği gün bile çok ısrar ettim" dedi. Duygu, "Senin oğlun madde kullanıyor. Size fotoğrafını gösterecektim telefonuma el koydunuz" şeklinde konuştu. Elif ise, "Duygu kanıtı olmadığını söyledi. Telefonuna el koyma sebebimiz gitmesini istememizdi" diye cevap verdi.

Elif ayrıca, "Duygu sürekli dışarı çıkmak istiyor. Dışarıdan yemek sipariş ediyor. Evde yemek yapma özelliği yoktu. Sen bir tabak yemeği koymadın kızım" dedi. 

Arzu ise "Siz kızımı istemeye geldiğinizde ben Duygu'nun yemek yapmayı bilmediğini, geç kalktığını söyledim. Siz de 'Olsun, Şerif'in durumu iyi. Dışarıdan söylerler' dediniz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Betül Vural