ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 30 Mayıs bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 29 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 29 Mayıs 2024 bölümü izle Esra Erol'da 29 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 29 Mayıs 2024 bölümü izle

Fatih Ürek saldırıya uğradı Fatih Ürek saldırıya uğradı

"Beni işkenceci kocamdan kurtarın"

Programa katılan Duygu Yücel ve annesi Arzu, Duygu'nun 3 yıl önce evlendiği eşi Şerif Yücel'den boşanmak istediğini söyledi. Duygu, "Beni işkenceci kocamdan kurtarın" dedi. Arzu ise, "Kızıma sahip çıktım diye kötü anne oldum. Ben yemedim, içmedim. Yeri geldi aç kaldım. Çocuklarımı büyüttüm. Hatay'dan, enkazın içinden geliyorum. Depremden kurtuldum, damadımdan kurtulamadım. Şerif Yücel, annesi, babası! Benim kızımı yaktınız, başka kızları yakmayın!" diye konuştu.

Duygu, "Şerif hep yalan söylüyordu. Arkamdan iş çeviriyordu. Hiçbir zaman bana değer vermedi. Her hatasında kendini affettirmek için bir yerlere götürüyordu. Hatasını anladı zannediyordum ama hep yalan söylüyormuş. Bunu zaman içinde anladım. Beni aldattı. Ben hamileyken Mersin'e çalışmaya gideceğini söyledi. Orada başka bir kadınla berabermiş. Ben şüphelendim ama konduramadım. Arabaya 2 kız atmış" dedi.

Canlı yayına bağlanan Şerif'in babası Serdar Yücel, "Duygu ve annesinin tek derdi para. Duygu gelin geldiği günden beri 'ben gideceğim' dedi. Ben Duygu'ya altınlarını verdim, borçsuz harçsız evlendirdim, ev verdim. Bir gün ondan kahvaltı istedim vermedi. Kahvaltı hazırlamayan gelinden hayır gelmez. Duygu saygısız. Duygu da annesi de gelsin aç karnını doyurayım. Duygu benim oğluma karılık yapmadı, yatağına girmedi. Duygu oğluma layık değil. Ben ikisini barıştırmaya çalıştım. Ama Duygu boşanıp para almak istiyor. Aldığı parayla annesine ev alacak" dedi.

İddiaları reddeden Duygu, "Eşimin ailesinde herkes birbirine demediğini bırakmıyor, sonra aynı sofraya oturup hiçbir şey olmamış gibi yemek yiyorlardı. Ben böyle samimiyetsiz biri değilim. Bunu eşime de söyledim, ailesiyle arama mesafe koydum. Akrabaları, eşime 'senin avradın bizi it gibi ısırıyor' demiş. Eşim benim yüzüme bardak fırlatmıştı" ifadelerini kullandı.

Esra Erol Duygu Yücel Kimdir-1

Naile, torunu Huriye ve sevgilisi Muhammed'i affedecek mi?

Programa katılan Naile, torunu Huriye'nin altınlarını alarak sevgilisi Muhammed ile kaçtığını söylemişti. Esra Erol tarafından bulunarak stüdyoya gelen Huriye ile Muhammed, aileleri onları desteklemedikleri için kaçtıklarını ve imam nikahı kıydıklarını açıklamışlardı. Yayına katılan Huriye'nin amcası Hasan, "Nikahları kıyılsın" demiş, genç çift de bunu onaylamışlardı. Beraber gelinlik seçen çift, Esra Erol'da programında kız isteme töreni yapmak istediklerini belirtmişlerdi.

Önceki yayında gençlerin nikahının kıyılmasını istediğini dile getiren Naile, bu sefer "Huriye ile Muhammed'i affetmeyeceğim. Muhammed torunumu değil parasını seviyor" diyerek ağladı. 

Muhammed ise çiçek ve çikolatayı, Naile ve Huriye'nin amcası Hasan'a verdi. Muhammed, "Biz bir cahillik ettik. Sen bizim büyüğümüzsün. Gel elini öpeyim, barışalım. Allah'ın emri peygamberin kavliyle kızını istiyoruz" dedi.

Kızgınlıkla ağlayan Naile, en sonunda Huriye'nin elini öpmesiyle torunuyla barışarak sarıldı. İkilinin sarılmasına Muhammed de dahil oldu.

Ağlamaya devam eden Naile, fenalaşarak sağlık ekipleri tarafından stüdyodan çıkarıldı. 

Muhabir: Betül Vural