aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 30 Kasım bölümünde neler olacak?

Esra Erol'da 29 Kasım: Neler yaşandı? Esra Erol'da 29 Kasım 2023 bölümü izle Esra Erol'da 29 Kasım: Neler yaşandı? Esra Erol'da 29 Kasım 2023 bölümü izle

19 aylık Buğlem Ecrin bebek ihmal sonucu mu öldü?

Programa katılan Serkan Gürdal, geçen sene hamile eşi evden kaçtığı için yine programa katılmıştı. 1 sene sonra, eş Yasemin'in ihmali sonucu Buğlem bebeğin ölmesi üzerine tekrar programa gelen Serkan Gürdal, ''Kızımın katilleri Yasemin Gürdal ve sevgilisi İbrahim Gürcan'dır'' dedi. 

Yasemin Gürdal'ın 5 Kasım günü Buğlem Ecrin bebeğin koltuktan düşerek öldüğünü iddia etmesinin aksine Serkan Gürdal, ''Kızım ihmal sonucu öldü. Koltuktan düşerek ölmesi mümkün değil. 15 gün önce çocuğun kolu kırılmış, onun için de hastaneye gitmişler. Yine koltuktan düştüğü için kolunun kırıldığını söylemişler. Ev içi kaza sonucu olduğuna inanmıyorum. Bunun kasti olarak yapıldığını düşünüyorum. Buğlem'in düştüğü gün değil, 1 gün sonra hastaneye götürüldüğüne inanıyorum'' diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Yasemin ve İbrahim'in komşusu, ''Bebeği gömen benim eşimdi. Otopsiye götürmek istemişler ama bebeğin vücudunda darp izleri bulunduğu için otopsi yaptırmamışlar. Bu çocuk şiddet görüyordu. Seslerini duyuyorduk'' dedi.

Canlı yayına bağlanan İbrahim Gürcan, ''O gün Yasemin aradı ve Buğlem'in koltuktan düştüğünü ve ses çıkarmadığını söyledi. Hastaneye götürdük. Orada çocuğun beyin kanaması geçirdiğini öğrendik. Buğlem hastanedeki 3. günde hayatını kaybetti'' ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Yasemin Gürdal, ''Ben o gün temizlik yapıyordum, ses duyup odaya girdim. Buğle yerde ses vermeden yatıyordu, dudakları beyazlamıştı. Sonra direkt İbrahim'i aradım. Hastaneye götürdü'' diye konuştu.

Yasemin Gürdal'a isyan eden Serkan Gürdal, ''Çocuk senin yüzünden öldü. Çocuğumu sen öldürdün. Daha önce de çocuğun kolu kırılmış. Sen ne biçim bir kadınsın?'' diye sordu. 

Buğlem Ecrin bebeğin kolunun kırıldığı günü anlatan Yasemin Gürdal, ''O gün görümcemle tarlaya gitmiştim. Eve geldiğimde İbrahim'in büyük oğlu bana Buğlem'in kolunun kırıldığını söyledi. O gün çocuklar da konu hakkında ifade verdi. Buğlem'in kolu, yatağın başlığındaki karyola düştüğü için kırılmış'' şeklinde konuştu.

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 70. Bölüm full izle, Kızılcık Şerbeti 71. bölüm fragmanı izle Kızılcık Şerbeti yeni sezon 70. Bölüm full izle, Kızılcık Şerbeti 71. bölüm fragmanı izle

Editör: Betül Vural