ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 3 Mayıs bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 2 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 2 Mayıs 2024 bölümü izle Esra Erol'da 2 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 2 Mayıs 2024 bölümü izle

"Karım 5 kez evden kaçtı"

Programa katılan İsa Kalınsazlıoğlu, eşi Kübra'nın tam 5 kez evden kaçtığını söyledi. İsa, "Karım ne kadar kaçarsa kaçsın geri dönsün istiyorum. Kaçırıldığından da şüpheleniyorum. Ben karımı seviyorum. Dördüncü kaçışında dışarıda görüştük. Yanında 2 erkek vardı. Kübra, 'Git, bunlar seni dövecek' dedi. Ben gitmedim. Kim olduklarını bilmiyorum. Bu kişiler uzaktan eşimi takip ediyordu. Ben eşimle konuşurken bu 2 kişi bizi izliyordu. Sonra eşimi ikna ettim, evimize gittik. Daha sonra eşim tekrar kaçtı, bu beşinci kaçışı oldu. Eşim bana 'Yaptıklarını unutamıyorum' demişti. Ona sadece bir kere vurdum, onda hatalıydım. Ama sonra barışmıştık" diye konuştu.

Eşine seslenen İsa, "Eşimi çok seviyorum. Bana dönsün, kızımızı bırakmasın. Evimize dönsün" dedi.

"Eşim 12 yıllık komşumuzla kaçtı"

Programa katılan Hamdi Demir, eşi Hanım'ın 4 çocuğunu alarak 12 yıllık komşuları Kemal Koçak'la kaçtığını söylemişti. Hanım Demir'in bulduğu açıklandı. 

Canlı yayına bağlanan Hanım Demir, "Kemal beni kaçırmadı, Giresun'dan aldı. Kemal 12 yıllık komşumuz. Kısa bir süredir aramızda birliktelik vardı. Hamdi çocuklarımıza babalık yapmıyordu. Sağdan soldan yardım topluyordu. Çocuklar eve aldıklarını yediklerinde onlara kızıyordu" dedi.

Sinirlerine hakim olamayan Hamdi, ekranda Kemal'in de görünmesiyle ikiliye bağırarak belalar okudu.

Hanım, "Hamdi ile daha önce konuşmaya çalışmıştım. Boşanmak istediğimi söylediğimde kavga çıkarıyordu, gidip hastanede yatıyordu. Ben olmayacağını Hamdi'ye söylemiştim. Hamdi kavga çıkarttığı için Kemal'e gelip beni almasını söyledim. Çocuğum ilişkimizi başından beri biliyordu. Biz birlikteyken Kemal evimize çay içmeye geliyordu. Kimseye ilişkimizi hissettirmedik" ifadelerini kullandı.

Kemal ise "Evliyim, 3 çocuğum var. Eşimin olanlardan haberi yoktu. Eşim benim onu aldattığımdan şüpheleniyordu ama aldattığım kişinin Hanım olduğunu bilmiyordu. Ben Hamdi ile dost değilim, yalan söylüyor. Sadece komşuyduk" diye konuştu. Hamdi'nin, Kemal'in kardeşi Bülent Koçak'ı öldürdüğüne ilişkin iddialara da yanıt veren Kemal, "Baş şüpheli değilim" dedi.

Arda Güler sevgilisi Duru Nayman ile fotoğraflarını paylaştı Arda Güler sevgilisi Duru Nayman ile fotoğraflarını paylaştı

Yaptığın yanlış olduğunu kabul ettiğini söyleyen Kemal, "Olmuşla ölmüşe çare yok. Hamdi bana kafasına göre çocuk tacizcisi falan diyor. Bundan sonra hikayeye gerek yok. Çocuklar bana 'baba' diye hitap etmiyor, 'Kemal abi' diyorlar. Arada bir Hamdi'nin ailesine maddi destek sağlıyordum, bunu Hanım için yapıyordum" şeklinde konuştu.

Hanım, "Ben evde her şeyi yapardım, bütün işleri hallederdim. Hamdi eve gelip yatarak telefonda takılırdı, karıyla kızla konuşurdu" dedi.

Esra Erol Hanım Kemal

Muhabir: Betül Vural