ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 3 Haziran bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 31 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 31 Mayıs 2024 bölümü izle Esra Erol'da 31 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 31 Mayıs 2024 bölümü izle

"Eşim can dostumla kaçtı"

Programa katılan Onur Karaman, eşi Mine'nin Erdal Aksoy'a kaçtığını iddia etti. Onur, "Eşim Mine, can dostum Onur'a kaçtı" dedi. Mine'nin önceki eşini de terk ederek başkasına kaçtığını söyleyen Onur, Mine ile tanıştığında onun evli olmadığını vurguladı. Onur, şunları anlattı:

"Erdal benim en yakın arkadaşımdı. Birbirimize gidip gelirdik. Ona borç vermiştim, yardımcı olmuştum. Ama gelip benim namusuma göz koydu. Biz Sinop'a Erdalların yanına gitmiştik. Orada bir kavga oldu. Eşimle Erdal sabaha kadar içmişler. Sabah eşim benimle gelmedi, Erdal'ın yanında kalmak istediğini söyledi. Ben İstanbul'a dönüp Mine'nin bütün eşyalarını çöpe attım. Sonra Erdal'a mesaj atıp aralarında bir şey olup olmadığını sordum. Erdal artık gizlemeyeceğini ve aralarında bir şey olduğunu söyledi. Bana 'Karına sahip çıksaydın' dedi. Erdal da evli, beş çocuğu var. Eşimle sonraki görüşmemizde ona vurdum. Eşim de uzaklaştırma aldı. Eşim şu an Erdal'ın abisinin evine yerleşmiş."

Canlı yayına bağlanan Mine, "Eşim bana nikah kıymadı, nikahımı bile ben kıydım. Çalışmadı, hep ben çalıştım. Borçlarını ödedim. Bana Erdal konusunda itiraf etti. Kendisi bana 'Git Erdal'a karılık yap, para getir' demişti. Ben dört yıl imam nikahlıyken onu aldatmadım. Resmi nikahlıyken niye aldatayım? Beni Sinop'ta Erdal'la kendisi gönderdi. Kendisi önden gideceğini söyledi. Onur benim ve Erdal'ın adına sosyal medya hesapları açıp bizi aynı yerdeymiş gibi gösteriyor" dedi.

İnci Taneleri'nin yeni sezon tarihi belli oldu İnci Taneleri'nin yeni sezon tarihi belli oldu

Şerif Yücel, boşanmak isteyen eşi Duygu ile yüzleşmeye geliyor

Programa katılan Duygu Yücel, eşi Şerif'den boşanmak istediğini söylemişti. Şerif'in babası Serdar'ın, gelinine yönelik kullandığı ifadeler izleyicileri şaşırtmıştı. Şerif ise Duygu'yu aldattığı, onu tehdit ettiği ve madde bağımlısı olduğu yönündeki iddiaları yalanlamıştı.

Stüdyoya gelen Şerif, "Her insana bir değer verilir. Ama sonra o değer eksiye düşer" dedi. Duygu ise "Eşim evlenmeden önce çok farklıydı. Evlenince değişti. Ben onu sevmiştim. Oğlum için çok şans verdim. Ama beni hep kullandı" diye konuştu.

Daha sonra Şerif'in annesi Elif ve Duygu'nun annesi Arzu stüdyoya geldi. Arzu, "Ben onlarla düşman değilim. Benim ablam bunlara gelin gitti. Bunların nasıl insanlar olduğunu biliyordu ama söylemedi" dedi.

Elif, "Oğlum Duygu ile evlendiği için pişman değilim. Ortada bir çocuk var. Barışmalarını isterdim" deyince Şerif ve Duygu "Biz istemiyoruz" dediler. Duygu, "Oğlun ihanet etti. Madde kullanıyor. Bunların hepsini biliyorsun. Niye hala oğlunu savunuyorsun?" diye sordu. Elif ise "Ciddi bir durumunuz yok" diye cevap vermedi. Şerif de annesine "Barışma yok" dedi.

Esra Erol Duygu Şerif

Muhabir: Betül Vural