ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 29 Nisan bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 26 Nisan: Neler yaşandı? Esra Erol'da 26 Nisan 2024 bölümü izle Esra Erol'da 26 Nisan: Neler yaşandı? Esra Erol'da 26 Nisan 2024 bölümü izle

"Sevgilimin teyzesi ondan büyük olduğum için bizi ayırdı"

Programa katılan Fatma Türkan Yılmaz, kayıp aşkını aramaya geldi. Doktor sevgilisi Selçuk Şenocak için ağlayan Fatma Türkan Yılmaz, "Selçuk'un teyzesi Selçuk'tan 10 yaş büyük olduğum için bizi ayırdı" dedi. Selçuk ile daha önce hiç bir araya gelmediklerini söyleyen Türkan, "İnternette tanıştık, 5-6 aydır konuşuyorduk. Hep görüntülü konuşuyorduk. Yanıma gelecekti ama ayrıldık. Bana 'canım karıcığım' diye hitap ediyordu. Teyzesi 'olmaz' demiş, benden ayrıldı. Onu ölümüne sevdim. 'Beni bırakırsan kendimi öldürürüm' dedim" diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Selçuk Şenocak, "O benim annem yaşında, olmaz. Ben onunla sadece 3 gün mesajlaştım. Doktor değilim. Fatma'ya kendimi doktor olarak tanıttığım doğrudur. Doktorluk mesleğini çok sevdiğim için yanlış anlaşılmış olabilir. Ama Fatma benim annem yaşında bir kadın" dedi.

Fatma Türkan Yılmaz ise "2 ay yazıştık, 3 gün değil. Beni gece 12'de kendisi arıyordu. Bana kendisi 'beni bırakma' diyordu" ifadelerini kullandı.

Ailesi kabul etmediği için Fatma Yılmaz'ı terk ettiğini söyleyen Selçuk Şenocak, "Bu işin olmayacağını kendisine söylemiştim. Gerçek adım Selçuk Şenocak değil" dedi. Selçuk Şenocak, programa gelerek Fatma Türkan Yılmaz ile yüz yüze konuşmak istediğini belirtti. Selçuk Şenocak, asıl mesleğinin mobilyacılık olduğunu da açıkladı. 

Fatma Türkan Yılmaz, "Aşkım sen neden bana yalan söyledin? Hani Esra Hanım senin komşundu? Bizim nikah şahidimiz o olacaktı?" diye sordu. Gözyaşlarına hakim olamayan Fatma Türkan Yılmaz, "Ben ona yaşımın büyük olduğunu söylemiştim. 'Seni oğlum gibi görürüm' demiştim. Ben ona yalan söylemedim, hep doğruları söyledim" dedi.

Aslıhan Güner'den romantik paylaşım Aslıhan Güner'den romantik paylaşım

Canlı yayına bağlanan bir kişi, "Selçuk Şenocak isimli beyefendi, farklı farklı hesaplar açıp yaşı büyük kadınlarla iletişim kuruyor ve onlardan maddi beklentilerini karşılıyor. Sanırım Fatma Hanım'dan maddi bir şey alamayacağı için 'ailem istemiyor' gibi bahaneler uyduruyor. Ben bu şahsı tanımıyorum, kendim sosyal medya uzmanı olduğum için biliyorum. Onun başka başka hesaplarla farklı insanlara yazdığını gördüm. Konuştuğu kişilerin yaş ortalaması hep büyük" ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Fatma Türkan Yılmaz'ın kızı Ayla Hanım, "Annem çalışarak kazandığı parayı saçma sapan yerlere harcıyor. Geçen ay kredi çekti, ne para ortada ne de maaşı. Annemin Selçuk için bankadan kredi çektiğini düşünüyorum" dedi.

Fatma Türkan Yılmaz, bu iddiayı reddetti.

Esra Erol Fatma Türkan Yılmaz-1

Muhabir: Betül Vural