ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 29 Mayıs bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 28 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 28 Mayıs 2024 bölümü izle Esra Erol'da 28 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 28 Mayıs 2024 bölümü izle

"Karım, 2 çocuğumuzu da alıp kuzeniyle kaçtı"

Programa katılan Eyüp Hepgülsün, eşi Şükriye'nin çocuklarını da alarak Hakan isimli kuzeninin yanına kaçtığını söyledi. 11 yıllık evli olduğunu aktaran Eyüp, şunları anlattı: "Sosyal medyada Şükriye'nin kuzeni Hakan İlikçi ile fotoğraflarını gördüm. Boşanma davası açtık. Eşim mahkemede pişman olduğunu söyledi. Eşimle tekrar barıştık. Ama problemlerimiz arttı. Bana 'Ben Hakan'ı çok seviyorum, çocuklarım için buraya geldim' dedi. Ben de buna sinirlendim, aramızda darbede çıktı. Sonra onu evden kovdum. Çocukları alıp babasının evine gittiğini söyledi. Ama sosyal medyada kendisine yeni bir ev tuttuğunu, altınları olduğunu gördüm. Bana bizzat kendisi Hakan ile birlikte olduğunu söyledi. Bana 'Bu adamdan çocuk yapıp senin soyadını taşımasını istiyorum. Bu sana en büyük ceza' dedi. Ben çocuklarımın onlarla yaşamasını istemiyorum. Çocuklarımı 5 aydır görmüyorum. Şükriye'nin de ailesi, Hakan'ın da ailesi bu durumdan haberdar. Şükriye bana 'Ben hep Hakan'ı seviyordum. Çocukları inat olsun diye doğurdum' dedi. Ben bir an önce boşanmak istiyorum."

Stüdyoya gelen Şükriye Hepgülsün, eşine "Ne yüzle buraya geldin?" diye sordu. Olayların Eyüp'ün anlattığı gibi olmadığını iddia eden Şükriye, şu ifadeleri kullandı: "Eyüp beni çocuğumun önünde dövdü. Kafamı yerlere vurdu. Darp raporum var. Eyüp cebinde çakıyla geziyordu, sırtıma çakıyla vurdu. Hakan ile aynı evde yaşamıyoruz, o da karısından boşandı. Eyüp bana sürekli 'Hakan'a git, onunla evlen' diyordu. Bana giderken yol parasını bile Eyüp'ün abisi verdi. 'Kendini bu adamdan kurtar' dedi. Ben Hakan'ı seviyorum, ne yapabilirim? Hakan'la evleneceğim."

Yayına bağlanan Hakan'ın eşi İpek, "Yuvamı Şükriye yıktı. Hakan'dan 4 yaşında oğlum var. Oğlum hasta, onkoloji tedavisi görüyor. Kanserden şüpheleniliyor. Babası çıkıp gelmiyor, çocuğun yüzünü dahi görmüyor. Şükriye ile geziyor. Hakan geçenlerde benimle birlikte oldu. Ben de Şükriye'ye Hakan'ın benden bebek beklediğini söyledim. Şükriye de "Beraber doğururuz" dedi. Birbirlerini sevseydiler zamanında kavuşurlardı. Her şey gelip geçici. Eşim beni kandırdı, bizim ayrı eve çıkacağımızı söyledi. Bu kadın geldi, benim yuvam dağıldı. Hakan bana 'Şükriye'yi sadece kullanıyorum' dedi" diye konuştu.

Şükriye ise "Çocuğu Hakan'a göstermiyorlar" dedi. Eyüp ise "Kendi çocuğuna babalık yapmayan adam senin çocuklarına nasıl babalık yapacak?" diye sordu. Hakan, çocuklarının Şükriye ile kalmasını istemediğini vurguladı. 

Şükriye, "İpek evliyken kendine dünürcü getirmiş. O yüzden Hakan ayrıldı. İpek şu anda zaten başkalarıyla konuşuyor" iddiasında bulundu. 

Mehmet Ali Erbil'den 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a öpüşme yasağı Mehmet Ali Erbil'den 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a öpüşme yasağı

Yayına bağlanan Hakan, "Şükriye ile birlikte yaşamıyorum. Boşandıktan sonra onunla evlenmeyi düşünüyorum. Şu an konuşuyoruz, sevgililik gibi bir durum var. Ben eşimle ne zaman barışsam çocuğumun bir sorunu yok, sağlıklı. Ne zaman tartışsak eşim bir anda çocuğun hasta olduğunu söylüyor. Ben eşimi sevmiyorum, istemiyorum. Şükriye'yi seviyorum. Şükriye'nin de dediği gibi 10-11 yıldır onu seviyorum" şeklinde konuştu.

Muhabir: Betül Vural