ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 28 Şubat bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 27 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 27 Şubat 2024 bölümü izle Esra Erol'da 27 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 27 Şubat 2024 bölümü izle

Fadime ve Münir yüzleşiyor

Programa katılan Fadime, dini nikahlı yaşadığı Münir ile resmi nikah kıymak istediğini söylemişti. Münir ise "Ben Fadime'yi istemiyorum" demişti. Canlı yayına bağlanan Münir, Fadime ile yüzleşti.

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 70. Bölüm full izle, Kızılcık Şerbeti 71. bölüm fragmanı izle Kızılcık Şerbeti yeni sezon 70. Bölüm full izle, Kızılcık Şerbeti 71. bölüm fragmanı izle

Münir, "Mahkememiz vardı, beraber gitme kararı aldık. Bana kartını verdi, araba için kartla yakıt aldım. Gelince kartını geri istedi, bana güvenmediğini söyledi. Ben de 'Sen bana güvenmiyorsan ben de sana güvenmiyorum' dedim" diye konuştu.

Öfkelenen Fadime, "Seni kimseye yar etmeyeceğim. Ya benim olacaksın ya kara toprağın!" dedi. Münir'e isyan eden Fadime, "Sen benim yaralı kuşumdun. Bitti mi sevgin?" diye sordu.

Münir ise "Ben sıkıldım artık. Senede 2-3 kez ayrılıyoruz. Ben artık istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Ozan'ın biyolojik annesi bulundu

Programa katılan Ozan Arapoğlu, biyolojik ailesinden hesap sormaya geldiğini söylemişti. Ailesi tarafından başka bir aileye bırakıldığını ve bu aile tarafından şiddet gördüğünü, yıllardır yalnız olduğunu söyleyen Ozan, "Ailemden hiçbir şey istemiyorum. Sadece onlara beni neden bıraktıklarını soracağım" ifadelerini kullanmıştı.

Esra Erol, Ozan Arapoğlu'nun annesi İkbal Arapoğlu'nun bulunduğunu açıkladı. Esra Erol, "Adın Ozan bile değil" dedi.

Ozan, "Annemin kötü biri olduğunu düşünüyordum, ama sadece çaresizmiş. Karşıma çıkarsa elini öperim, soru sormam ama anlattıklarını dinlerim. Ona beni bıraktığı için değil, ona beni bıraktıranlara kızgınım" diye konuştu.

Muhabir: Betül Vural