ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 28 Haziran bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 27 Haziran: Neler yaşandı? Esra Erol'da 27 Haziran 2024 bölümü izle Esra Erol'da 27 Haziran: Neler yaşandı? Esra Erol'da 27 Haziran 2024 bölümü izle

"Tek kişilik bir hayat yaşayan kocamdan boşanmak istiyorum"

Programa katılan 2 çocuk annesi Dilek Tezal'ın, 4. eşi Murat Tezal'dan boşanmak istediğini söyledi. "Narsist kocam beni terk etti" diyen Dilek, şunları anlattı:

"Kadınlığımı unuttum, insanlarla konuşmayı unuttum. Sadece çocuklarım beni güldürebiliyor. İlgisiz bir babayla yaşamalarına gerek yok. Çünkü ben de ilgisiz bir babayla büyüdüm. Murat çocuklara hiç bakmıyor, elinde hep telefon var. Bize nasıl olduğumuzu hiç sormuyor. Çocuklar hastalandığında ben söylemezsem o fark etmiyor. Bizi hiç dışarı çıkarmadı, bir yere gitmek istesem 'çocuklarla çıkılmaz' derdi. Psikolojik baskıyla beni bu hale getirdi, evden çıkmaz oldum."

Canlı yayına bağlanan Murat, "Ben boşanmak istiyorum. Sadece çocuklarımı görmek istiyorum. Başka bir şey istemiyorum. Ben çok konuşan bir adam değilim, içime kapanık biriyim. O yüzden ben ona göre ilgisiz bir adamım" dedi.

Dilek, "Murat'ın mücadele etmesini isterdim. Borçları kim ödeyecek peki? Benim üzerime yapılan borçları kim ödeyecek?" diye sordu. Murat ise, "Borçlar için yapacak bir şeyim yok. Yetişemiyorum, sen de biliyorsun" diye cevap verdi.

Dilek, "Murat'ın ne kadar maaş aldığını bilmem, kiranın ne kadar olduğunu bilmem. Bana söylemez" dedi. Dilek ile nasıl tanıştıklarını anlatan Murat, "TikTok'ta tanıştık. Dilek yayın açmıştı. O şekilde tanıştık. O dönem ikimiz de bekardık" diye konuştu.

Metin ve Rabia'nın çocuğu, anneanneye teslim edildi

Programa katılan Metin, eşi Rabia'nın çocukları Beyza'yı alarak kaçtığını söylemişti. Bulunan Rabia'nın, yanına kaçtığı Serkan Demirel'e adı ve ailesi konusunda birçok yalan söylediği ortaya çıkmıştı. Serkan, canlı yayında Rabia'yı terk etmişti.

Yayından önce Serkan'ın stüdyoyu terk ettiği açıklandı. Rabia, "Aynısı benim başıma gelseydi Serkan'ı geçmişiyle yargılamazdım" dedi.

Mehmet, "Rabia Serkan'a evim var demiş. Rabia'nın annesinin evi yandı, kirada oturuyor. Rabia'nın evi varsa annesine yardım etsin" diye konuştu. 

Esra Erol, Serkan'ın babasının yanında olan Beyza'nın, Rabia'nın annesi Zülfiye'ye teslim edildiğini açıkladı. 

Masterchef 18. bölüm yayınlandı: Masterchef 19. bölüm fragmanı izle Masterchef 18. bölüm yayınlandı: Masterchef 19. bölüm fragmanı izle

Canlı yayına bağlanan Serkan, "Keşke stüdyodan ayrılmasaydım da onunla beraber dönseydim. Rabia'ya kapım her zaman açık" dedi. Serkan'ın bu şaşırtan hareketi, kardeşlerinden mal kaçırmak için Rabia'nın üstüne tapu yaptırdığı için çıkar ilişkisini korumaya çalıştığı yönünde yorumlandı. Serkan ve Rabia ise bu iddiayı reddetti.

Muhabir: Betül Vural