ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 27 Şubat bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 26 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 26 Şubat 2024 bölümü izle Esra Erol'da 26 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 26 Şubat 2024 bölümü izle

"İstiyorum, istiyorum"

Programa katılan Fadime, 6 yıl boyunca dini nikahlı yaşadığı Münir Türkel'in evden kaçtığını söyledi. Fadime, "Münir beni sosyal medyadan ekledi, o şekilde tanıştık. Daha sonra kızından evli olduğunu öğrendim. Eşinden boşandı. Ben de biz nikah kıyacağımız için sevindim. Ama kıymadı, beni yıllarca kandırdı. Münir fakirdi, garibandı. Kendime yakın gördüm. Ben de sevgisiz büyüdüm. Ona gönlüm kaydı. Çok zorluk yaşadık, sonra toparlandık. Sonra beni ihmal etmeye başladı. Evden çıkıp çok geç geliyordu. İş stresinden dolayı değiştiğini düşünüyorum. Münir'in geri dönmesini ve benimle nikah kıymasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

Esra Erol, Münir'e ulaştıklarını ve Münir'in "Ben Fadime'yi istemiyorum" dediğini açıkladı.

Fadime, "Benden aldıklarını geri versin. Borcunu ödesin. İki medeni insan gibi ayrılalım" dedi.

İddia: Icardi ve Wanda Nara barıştı İddia: Icardi ve Wanda Nara barıştı

Esra Erol Fadime

"Aileme hesap sormaya geldim"

Programa katılan 43 yaşındaki Ozan Arapoğlu, biyolojik annesi İkbal'ı aramaya geldi. Ozan, "3 yaşındayken ailem beni para karşılığı bir aileye bırakmış. Ailenin babası Dursun beni boyacılığa gönderiyordu, para getirmediğimde dayak yiyordum. Ailemi aramıyorum, çünkü onlara ihtiyacım olduğunda yoklardı. Onlara sadece hesap sormak istiyorum. Onlardan hiçbir beklentim yok. Herkese onların öldüğünü söyledim. Çünkü benim için ölüler" dedi.

Canlı yayına bağlanan Dursun, "Elazığ'da kuyumcu arkadaşım Yaşar'ın sevgilisi Leyla, kucağında Ozan ile geldi. Ozan 3-3 buçuk yaşlarındaydı. Üzerine demlikten su dökülmüştü. Yanığı vardı. Allah rızası için bakmaya karar verdim. Tedavisini yaptırdım. Leyla gitmişti, bir daha geri dönmedi. Ozan'a 10 yıl baktım" ifadelerini kullandı.

Öfkelenen Ozan, "Sen beni hortumla dövdün, günde 5 posta dayak attın. Eşin Ayşe, sen beni döverken araya girdiği için senden şiddet gördü" dedi. 

Kaynak: Haber merkezi