ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 27 Haziran bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 26 Haziran: Neler yaşandı? Esra Erol'da 26 Haziran 2024 bölümü izle Esra Erol'da 26 Haziran: Neler yaşandı? Esra Erol'da 26 Haziran 2024 bölümü izle

İkiz kız kardeşler yüklü miktarda parayı da alıp evden kaçtı

Programa katılan Kader-Gülşen kardeşler, yeğenleri Damla ve Yağmur Öçkoymaz'ın yüklü miktarda bir parayı da yanlarına alarak evden kaçtığını söyledi. Kızlar kaçtıktan sonra babaları Osman'ın hastalandığını söyleyen Kader, şunları anlattı:

"O sabah baba işe gidiyor, sonra kızlara ekmek bırakmak için geri geliyor. Geldiğinde çocukların tüm eşyalarının toplandığını görmüş. Çocuklardan biri sara nöbetleri geçiriyor, ilaçlarını almamış. Biz kızların kaçırıldığını düşünüyoruz. 20 yaşlarındalar ama çocuk aklıyla düşünüyorlar. Giderken yanlarına altın falan da almışlar. Kızların Baran Mercan isminde bir arkadaşlarını varmış, sık sık onlara kahvaltıya gidiyorlarmış. Baran'ın annesi Nigar da sürekli kızlardan birine 'seni oğluma alayım' diyormuş. Nigar Osman'ın eski komşusu. Kızların kaçmasında ana-oğulun parmağı olduğunu düşünüyorum. Nigar onların beynini yıkıyormuş, kızların annesi Nigar ve oğlundan şüpheleniyor. Nigar polise kızların onun yanında olmadığını söylemiş."

Canlı yayına bağlanan kızların ablası Leman, "Kızlarla 1 aydır falan görüşmüyorduk, tartışmıştık. Sürekli erkeklerle konuştukları için onlara kızmıştım. Yanlarında 1 milyon TL değerinde altın var diye biliyorum. Bu altınlar babama ait" dedi.

Canlı yayına bağlanan Osman ise şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz Pazartesi günü çocukların WhatsApp'ında Nigar'la konuştuklarını gördüm. Nigar'ı aradım, 'çocuklarımı evine çağırma' dedim. Bayağı bir tartıştık. Çocuklar da 9-10 gibi evden çıkmış. Nigar iyi bir kadın değil, düzgün insanlar değil. Daha önce de Nigar'ı çocuklarımla muhatap olmaması konusunda uyarmıştım. Kızlar sürekli Nigar'ın evine oturmaya gidiyormuş, benim bundan haberim yoktu. Baran'ın benim evime geldiğini görenler olmuş, Leman da söyledi."

Kızların bulunduğu açıklandı. Canlı yayına bağlanan Damla, "Ben kaçırılmadım. Baran'ın da yanında Nigar'ın da yanında değilim. Biz çok huzurlu bir ailenin yanındayız. Çok mutluyuz, kardeşim de burada. Geri dönmek istemiyoruz. Kardeşim Yağmur, Baran ile evlendi" şeklinde konuştu.

Candan ailesi Bahar Candan'ı ziyaret etti Candan ailesi Bahar Candan'ı ziyaret etti

Yağmur ise, "Baba seninle konuşmak istemiyorum. Ben evlendim. Mutluyum, nikahım da kıyıldı. Düğünüm de olacak. Kocam da yanımda" dedi.

Muhabir: Betül Vural