ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 27 Eylül bölümünde neler oldu?

Veysel'e ne oldu?

Esra Erol canlı yayında Veysel Yorulmaz’ın sokak ortasında ölü bulunduğunu açıkladı. Erol yayında, "Biz Betül'le Veysel'in boşanmasını sağladık. Bugün tam 1 yıl sonra Veysel'le ilgili bir haber geldi. Veysel Yorulmaz, İstanbul'da sokak ortasında ölü olarak bulundu. Betül, eski eşinin ölümünün şüpheli olduğunu iddia etti. Yayında, 'Veysel'in ölümünden beni sorumlu tutuyorlar' diye bir cümle kurdu" dedi.

Anne olmak için gün sayan Melisa Aslı Pamuk'tan yeni poz Anne olmak için gün sayan Melisa Aslı Pamuk'tan yeni poz

Betül, geçtiğimiz sene gerçekleşen yayında, "Sen benim ahımla mezara sığamayacaksın. Senin ölümün çok feci olacak. Benim gözyaşlarımla senin cenazeni yıkasınlar" diyerek Veysel'e isyan etmişti. Veysel'in amcasının oğlu ise, "Senin bedduan tuttu, öldü" diyerek Betül'ün ölüme sebep verdiğini iddia etti.

Geçtiğimiz yıl Esra Erol'a katılan Betül isimli bir kadın, eşi Veysel'in kendisini kandırarak başka şehre taşındığını ve orada Özge isimli bir kadınla dini nikahla evlendiğini söylemişti.

Betül, 11 yıllık hayat arkadaşı ve Özge'nin ikiz bebekleri olduğunu TikTok'ta gördüğünü anlatmıştı. Kavgalar, itiraflar, şüpheler derken Veysel, ikiz bebeklerinin annesi Özge'den DNA testi istemişti.

DNA testinin sonuçlarına göre Veysel, bebeklerden yalnızca birinin babası çıkmıştı. Dünyada nadir görülen bu sonuç herkesi şoke etmişti. Esra Erol da bir uzmana danışmıştı. Yayına bağlana uzman Uzman "Milyonda bir de olsa böyle şeylerle karşılaşabiliyoruz. 72 saat içinde döllenme gerçekleşirken ikinci bir birliktelik yaşanması gerekiyor." diyerek durumu anlatmıştı. Veysel'den boşanmak isteyen Betül'ü de Esra Erol boşamıştı ve herkes kendi yoluna gitmişti.

Veysel'in eski eşini aldattığı Özge ise çıkıp açıklama yaptı. Özge, Veysel'in ölüm haberinin ardından sosyal medya hesabından duygusal bir video paylaştı. Hamile olduğunu belirten Özge, "Benim bile haberim yoktu. Ben de sosyal medyadan öğrendim. Öğrendiğimden beri inanamıyorum çünkü benim kocam sigara almaya diye gitti. Alıp gelecekti. Üstünde pijaması ayağında terliğiyle gitti. Gözyaşım dinmiyor. Karnımda çocuğu var. Beraber cinsiyetini öğrenecektik. Çocuk odası dizecektik" ifadelerini kullandı.

Esra Erol'un ekibi, eve gittiğinde Özge saklandı. Özge ve ablası, Esra Erol ekibini tehdit etti ve saldırdı. Özge'nin ablasının daha önce kocasını öldürdüğü iddiasına ulaşıldı.

Esra Erol Veysel

Kocasının 30 yıllık arkadaşı Emin'e kaçtı!

Esma Eslen, 3 çocuğunu da bırakarak 10 yıllık kocasının 30 yıllık arkadaşı Emin Har'a kaçtı. Programa katılan Esma Eslen boşanıp Emin ile birlikte olmak istiyor. Esma Eslen, ''Kocam beni evden 9 ay önce kovdu. Kocamın çocukluk arkadaşı Emin'e aşık oldum ve ona gittim. İlk baştan beri Ayhan Eslen'i sevmiyordum. Kendisi çok iyi niyetli biri ama görücü usulü evdendim onu hiç sevmedim. Bizi hep ezdiriyordu ailesine. Ona akıl vermekten yoruldum ve çocukluk arkadaşıyla olmaya karar verdim'' dedi.

Esma Eslen'in kocası Ayhan canlı yayına bağlanarak, ''Emin'e ben yanımda inşaatta iş verdim. Ekmeğimi yedi, suyumu içti, Emin'e abi diyordum haram zıkkım olsun. Ben onları Allah'a havale ettim. Emin, Esma'yı dövdüğünde yanıma geldi, Emin'den şiddet görüyor. Bende boşanmak istedim adliyeye mahkemeye gelmedi. Çocuklarını gösterdim, şu an çocuklar Esma'yı görmek istemiyor. Benden boşanmadığı halde imam nikahı kıyıp yüzük taktı. Esma'nın kardeşi Kardelen'in telefonunda Emin enişte yazıyordu öyle öğrendim'' ifadelerini kullandı.

Karısı ve çocukluk arkadaşının ihanetine uğrayan Ayhan stüdyoya geldi. Ayhan, ''Emin benim yuvamı dağıttı. İkiniz de bunu bana nasıl yaptınız? Yasaklı madde kullanmaya başladılar birlikte. Çocuklarımı veremem bu kadına onları da kötü alışkanlıklara bağlar'' dedi.

Emin Har canlı yayına geldi. Ayhan ve Emin birbirine girdi. Ayhan stüdyodan çıkarıldı. Emin, "Esma'yı kocası Ayhan'dan kurtarın. Ben Esma'yı ailesinden istedim. Evli Esma ile nişan yaptım" ifadelerini kaydetti.

Esra Erol Esma

Kaynak: Haber Merkezi