ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 26 Şubat bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 23 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 23 Şubat 2024 bölümü izle Esra Erol'da 23 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 23 Şubat 2024 bölümü izle

"42 yaşındaki kocam, 18 yaşındaki genç kıza kaçtı"

Programa beraber katılan gelin Özlem ve gelin Müzeyyen, Özlem'in eşi Köksal Çağırgacı'nın müzikholde çalışan 18 yaşındaki Edanur Kara'ya kaçtığını açıkladı. Anne Müzeyyen, oğlu Köksal'ın bu hareketini kabul edemeyeceğini söyledi. Müzeyyen, "Torunlarımı rezil etti. Neyi varsa bu kadına yedirdi" dedi.

Özlem ise, "Asla ama asla onu affetmiyorum. Çocuklarımın hakkını aramaya geldim. Edanur kızımla yaşıt. Ben 20 yıl boyunca pazarcılık yaparak 4 ev, 6 araç aldım. Köksal'ın altındaki araba da benim. Bunları ona yedirmeyeceğim" diye konuştu. 

Köksal'ın annesi Müzeyyen, oğlunun Edanur ile birlikte kendisini darpederek ondan 50 bin lira çaldığını iddia etti. Özlem, "Köksal ve Eda beraber TikTok videoları çekiyorlar. Bu videoları Eda bana ve 16 yaşındaki kızıma atıyor" ifadelerini kullandı.

MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? MasterChef'te büyük ödülün sahibi kim oldu? MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? MasterChef'te büyük ödülün sahibi kim oldu?

Canlı yayına bağlanan Köksal, "Şu an Edanur ile beraberim, dini nikah kıydık. 7-8 aydır beraber yaşıyoruz. Ben 1 ay otelde kaldım, eve geri dönmek istediğimde Özlem beni eve almadı" dedi.

Canlı yayına bağlanan Edanur'un annesi Fatma, "Benim kızım yüzde 75 zihinsel engelli. Raporu var. Köksal onu kandırdı. Kızım bir evlilik geçirdi, bir çocuğu var" şeklinde konuştu.

Kaynak: Betül Vural