ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 26 Ocak bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 25 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 25 Ocak 2024 bölümü izle Esra Erol'da 25 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 25 Ocak 2024 bölümü izle

"Eşim, evli kuzenim ile kaçtı"

Programa katılan Mustafa Duman, "Eşim Ülker, evli kuzenim Mustafa ile kaçtı. İkisine de yakıştıramadım. Allah yanlarına bırakmasın" dedi. Mustafa, "Eşim hakkında bu tür dedikodular çıkmıştı. Beni insanlar uyarmışlardı" dedi.

18 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 648. bölüm: Haftanın üçüncü yarışmacısı Cansu Döner’in menüsü beğenildi mi? 18 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 648. bölüm: Haftanın üçüncü yarışmacısı Cansu Döner’in menüsü beğenildi mi?

Canlı yayına bağlanan kuzen Mustafa, kendisi hakkındaki iddiaları reddetti.

Canlı yayına bağlanan kuzen Mustafa'nın eşi Kezban, "Mustafa'ya hakkımı helal etmiyorum. Beni Esra Erol'u izliyorum diye döverdi. Şimdi kendisi buraya çıktı" dedi.

"Annemin bir evin bahçesine bıraktığı kardeşimi arıyorum"

Programa katılan Fatma, annesinin 2003 yılında kardeşi Aleyna Yılmazer'i Düzce'de bir evin bahçesine bıraktığını anlattı. Fatma, "Kardeşimi arıyorum. Hiç tanımadığım birini özlüyorum. Tek bildiğim şey kardeşimin sosyal hizmetlere verildiği. Annem bu olaydan 7 ay sonra vefat etti" diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Fatma ve Aleyna'nın babası, "Eşimin kızımızı terk ettiğinden haberim yoktu. Sonra kızımı her yerde aradım, ama bulamadım" dedi.

Kaynak: Betül Vural