ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 26 Haziran bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 25 Haziran: Neler yaşandı? Esra Erol'da 25 Haziran 2024 bölümü izle Esra Erol'da 25 Haziran: Neler yaşandı? Esra Erol'da 25 Haziran 2024 bölümü izle

1 yıldır kızı Beyza ile kayıp olan Rabia bulundu

Programa katılan Metin Demiröz, eşi Rabia ve 5 yaşındaki kızı Beyza'nın 1 yıldır kayıp olduğunu söylemişti. Rabia'nin Denizli'de Serkan Demirel isimli bir kişiyle birlikte olduğu ve Serkan Demirel'in, Rabia'nın yanında herhangi bir çocuk görmediğini söylediği açıklanmıştı. 

Esra Erol, Rabia'yı bulduğunu açıkladı. Stüdyoya gelen Rabia, eşi Metin ile yüzleşti. Beyza'nın onun yanında olduğunu söyleyen Rabia, "Metin benim ağzımı açtırma. Seni görmek istemiyorum. Çocuğu da vermiyorum. Senin üstüne kayıtlı değil. Ben buraya boşanmak için geldim" dedi.

Serkan Demirel'in yanına gittiğini söyleyen Rabia, "Serkan ile sosyal medyadan tanıştım. Onun yanına gitmek için evden kaçtım. Serkan evli olduğumu bilmiyordu. 1 yıldır Serkan ve babasıyla yaşıyordum. Evli olduğumu yayından sonra söyledim. Metin daha kendi oğluna sahip çıkamadı. Çocuğu vermeyeceğim" diye konuştu.

Metin ise, Rabia'ya "Senin 6 çocuğun var. Kimden olduğu belli değil" suçlamasında bulundu.

Stüdyoya gelen Serkan Demirel, "Rabia'nın evli olduğunu bilmiyordum, yayında öğrendim. 6 çocuğundan da haberim yoktu. Ben nikah kıymak istediğimde Rabia ertelemişti. Çok şaşırdım. Rabia'yı seviyordum, güzel bir yuva kurmak istedik. Başımdan kaynar su dökülmüş gibi oldum. Rabia bana kocasının öldüğünü söylemişti" şeklinde konuştu.

Metin, "Ben dört defa kendimi zehirledim. Rabiasızlıktan değil, çok düşünmekten. Rabia'nın sabah ezanına kadar kulağında telefon olurdu" dedi.

Canlı yayına bağlanan Rabia'nın annesi Zülfiye, "Torunumu bana verin. Metin'in dedikleri doğru. Ben yanıma bundan sonra asla Rabia'yı istemem. Kim götürdüyse o kabul etsin. Ben sadece Beyza'yı alacağım" ifadelerini kullandı.

Mahkeme’den Deniz Akkaya’ya 3 aylık tedbir kararı Mahkeme’den Deniz Akkaya’ya 3 aylık tedbir kararı

Serkan, "Rabia bana annesinin isminin Zeynep olduğunu söylemişti. Bayramda onu görmeye gitmek istedim, hep bahaneler uydurduğu için gidemedik. Annesinin yeni boşandığını söyledi. Bana isminin Gamze olduğunu söylemişti. Ben kimliğinden gerçek ismini gördüm" dedi.

Zülfiye, "Ben 15 sene önce boşandım" derken, Metin ise "Bana da kendini Gamze olarak tanıtmıştı" dedi.

Serkan, "Ben yayından sonra Rabia'ya 'sen evli misin' diye sordum. O da 'benim haberim yok, annem bana bir şeyler imzalatmıştı. o bir şeyler karıştırmıştır' dedi. 

Muhabir: Betül Vural