ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 26 Eylül bölümünde neler oldu?

Offset'ten Cardi B'ye: Çocuğumuza hamileyken beni aldattın Offset'ten Cardi B'ye: Çocuğumuza hamileyken beni aldattın

Hatice'nin kocası kuzeni ile kaçtı!

Hatice'nin 17 yıllık kocası İsmet Çağlak ve Hatice'nin kuzeni Birgül Gezer 3 çocuğunu da bırakıp kaçtı. Hatice, ''Bu kadın hayatımıza girdiğinden beri huzurumuz kalmadı. Bu kadın kocamı bozdu. Okuma yazma bilmiyorum diye yanımda mesajlaşıyorlardı. Alkole başlattı kocama. Cuma günü bana 'Ben kararımı verdim Birgül'e gidiyorum' dedi gitti. Ben anlaşmalı boşanmak istiyorum'' dedi.

İsmet canlı yayına bağlanarak, "Hatice şov peşinde. Birgül ile birlikte değilim onunla kaçmadım. Birgül nerede bilmiyorum. Hatice'den boşanınca Birgül'le evlenedebilirim. Eşim yüzünden çok görüştüm Birgül ile ama sevgili değilim. Eşimin yüzünden Birgül'e gittim. Karım sevilecek insan değil. Ben davayı açtım kendisi gelmedi" ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Birgül ise, "Hatice gelip kapımı kırıp evime girdi. Daha önce kuzenim Fatma'ya da iftira attı" ifadelerini kaydetti.

Esra Erol Ismet

Kaynak: Haber Merkezi