ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 25 Nisan bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 24 Nisan: Neler yaşandı? Esra Erol'da 24 Nisan 2024 bölümü izle Esra Erol'da 24 Nisan: Neler yaşandı? Esra Erol'da 24 Nisan 2024 bölümü izle

Gupse Özay'dan yeni diziyle ekranlara dönüyor Gupse Özay'dan yeni diziyle ekranlara dönüyor

"Eşim kızımın bayram harçlıklarını alıp kaçtı"

Programa katılan 31 yaşındaki 1 çocuk annesi Hamide Babalıklı, eşi İlker Öz'ün kadınları dolandırdığını söyledi. Hamide Babalıklı, "8 sene önce hamileyken tek başıma bırakıldım. Eşim çalışmazdı, ben çalışıp eve bakardım. Eşim kızımın bayram harçlıklarını alıp kaçtı. İlker beni 8 sene önce hamileyken Sema ile aldatıp onunla evlendi. 3 sene sonra Sema'dan boşanıp bana geri döndü. Evlenmedik ama aynı evde yaşıyorduk. Sözde temiz sayfa açıyorduk. O zaman da ev masraflarını bana ödetti. Sonra benden ayrılıp Sema ile tekrar nikahlandı. Ben bunu sosyal medyadan öğrendim. Sonra bu yıl tekrar Sema'dan ayrılıp bana geri döndü. Şu anda İlker'in Şüheda Efe isminde bir sevgilisi var. Buraya normalde Sema ile çıkacaktık. Bana Sema ulaşıp İlker'in Şüheda ile birlikte olduğunu söyledi. İlker kadınları dolandırıyor" diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan İlker Öz, "Kızımın bayram harçlıklarını almadım. Parasını tümlemek için almıştım, daha sonra yan yana gelemediğimiz için veremedim. Benim Hamide ile beraber yaşadığım da yalan. Şüheda benim sevgilim değil, kuzenim. Sema ile ayrılınca Hamide'ye döndüğüm de yalandır. Suriye'de askeri personellik yaptım, dönünce Sema ile nikahlandım" ifadelerini kullandı.

Eski eşini yalanlayan Hamide, "İlker bana 8 yılda 3 kere döndü" dedi. 

Canlı yayına bağlanan Şüheda Efe, "İlker ile birinci dereceden akrabam değil. İlker'in babası benim annemin amcasının torunu. Biz İlker'le 6 senedir tanışıyoruz. Hamide'nin 5-6 sene önceki ikinci eşi gelip beni ailemden istemişti, o yüzden bana bilendi" şeklinde konuştu. 

Muhabir: Betül Vural