ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 25 Haziran bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 24 Haziran: Neler yaşandı? Esra Erol'da 24 Haziran 2024 bölümü izle Esra Erol'da 24 Haziran: Neler yaşandı? Esra Erol'da 24 Haziran 2024 bölümü izle

Masterchef 16. bölüm yayınlandı: Masterchef 17. bölüm fragmanı izle Masterchef 16. bölüm yayınlandı: Masterchef 17. bölüm fragmanı izle

"Sosyal medya fenomeni oldum, kocam peşimi bırakmıyor"

Programa katılan üç çocuk annesi Demet Bükçü, 2 buçuk yıldır ayrı yaşadığı eşi Özkan'dan boşanmak istediğini söyledi. Sosyal medyada fenomen olduktan sonra eşinin bu durumu hazmedemediğini belirten Demet, şunları anlattı:

"Ne yaptıysam ondan kurtulamadı. Evlendiğim günden beri beni aldatıyor. Yüzsüzlükle bana 'ben aldatırım, sen yapamazsın' diyor. Bu süreçte anksiyete, panik atak oldum. Evden dışarı adım atamadım. Bu sefer de apartmandaki adamlarla ilişki yaşadığımı iddia etti. Fenomen oldum, benimle yayın yapan insanları tehdit etti. Bana hediye atanları tehdit etti. Eşim beni eve kapatmıştı, ben de asosyal olduğum için sosyal medyaya yöneldim. En son yaptığım yayında genç erkek komşumdan limon istedim. Çocuğu eve aldığımı, onunla ilişki yaşadığımı iddia etti. Ben artık boşanmak istiyorum. Çocuklar için bile yan yana gelmek istemiyorum artık."

Bir dönem çöp evde yaşadığını, evden çıkamadığını, hiç uyanmak istemediğini söyleyen Demet, "Oğlum da bipolar hastası. Kızım çok küçük. Ben bakımlı biriyim de başıma bir şey gelmez sanıyorlar" dedi.

"Karım ve kızım 1 yıldır kayıp"

Programa katılan Metin Demiröz, eşi Rabia ve 5 yaşındaki kızı Beyza'nın 1 yıldır kayıp olduğunu söyledi. Beyza'nın resmiyette onun çocuğu olmadığını söyleyen Metin, "İkisi de Rabia'nın annesinin nüfusunda. Rabia, Beyza'yı hastaneye götüreceğini söyleyip çocukla kaçmış. Küçük çocuk anneannesinin yanında, ama Beyza yok" dedi.

Esra Erol, gelen ihbarlara göre Rabia'nin Denizli'de Serkan Demirel isimli bir kişiyle birlikte olduğunu söyledi. Bu bilgiyi ilk defa duyduğunu söyleyen Metin, "Rabia önceden ifadesinde de 'sevgilimin yanındayım' demiş" diye konuştu.

Serkan Demirel'in, Rabia'nın yanında herhangi bir çocuk görmediğini söylediği açıklandı. 

Muhabir: Betül Vural