ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 25 Eylül bölümünde neler oldu?

Üç çocuğunu bıraktı, Musa'ya kaçtı!

Cavit Öztürk, 13 yıllık hayat arkadaşı Yasemin Öztürk'ü aramaya geldi. Kocası, ''Çöp atmaya gidiyorum bahanesiyle kaçtı. Sosyal medyadan tanıştığı Musa ile kaçtı. 1,5 ay önce de kaçmıştı. 3-4 gün sonra gelmişti. Musa Efe'nin babası ile konuştum onunla kaçtığına eminim. 3 çocuğunu bırakıp gitti'' dedi.

Demet Özdemir'den yaza veda pozları Demet Özdemir'den yaza veda pozları

Karısının kaçtığı Musa canlı yayına bağlanarak, ''Benim yanımda, biz sevgiliyiz. Yasemin evli olsa da annesinin yanında yaşıyor sadece resmiyette evli. Yaklaşık 1,5 aydır ilişkimiz var. Yasemin'e ben dedim gel kaçalım diye, kaçışı ben planladım'' ifadelerini kullandı.

Yasemin ise canlı yayına bağlanarak, ''1,5 aydır sevgiliyiz. Köylüm olduğu için zaten tanıyordum Musa Efe'yi. Cavit'ten ben sürekli şiddet görüyordum, başka adamları getirip evde içki içiyordu. Gelsin boşanma davası açsın, çocukları falan da istemiyorum alsın'' sözlerini söyledi.

Esra Erol Yasemin

Emine'nin isyanı!

31 yaşında Bursa'dan gelen Emine Çapar 10 yıllık evliliğini bitirdikten sonra eski eşi Ercan Peçenek'in 2 çocuğunu göstermediğini iddia etti. Emine, ''Çocukları başta benim ailem istemediği için babasına emanet ettim. Ercan çocukları bir süre sonra doldurmaya başladı. Benimle konuşmak istemedi çocuklarım. Velayeti bende olan çocuklarımı kaçırıyorlar. Çocukların halası çocuklarıma şiddet uyguluyor. Babaları çocuklara ya anneniz ya ben diyor bir çocuğa bunlar söylenir mi? Ben 3 aydır çocuklarımı görmüyorum. Okul döneminde bende olmaları gerekirdi okul nakili yapmışlar. Ben yeri geldi yerde uyudum ama yine de çok mutluydum çocuklarım varken. Şu an eski kocamın evinde dedesi, babaannesi hepsi birlikte yaşıyorlar'' demişti.

Emine'nin eski kocası Ercan canlı yayının olduğu stüdyoya gelerek iddialara yanıt verdi. Ercan Peçenek, ''Emine hiçbir zaman gelip çocuklarını görmek istemedi. Ne yaşıyorsa hak ediyor. Çocuklar şu anda annelerini istemiyor, benimle yaşamak istiyor'' ifadelerini kullandı.

Emine, "Dün babamı, ablamı arayıp tehdit etti. Ben çocuklarımdan vazgeçmeyeceğim'' dedi.

Emine Esra Erol

Kaynak: Haber Merkezi