ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 24 Mayıs bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 23 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 23 Mayıs 2024 bölümü izle Esra Erol'da 23 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 23 Mayıs 2024 bölümü izle

Naile, torunu Huriye ile yüzleşiyor

Programa katılan Naile Topçu, altınlarını alıp kaçan torunu Huriye'yi aramaya gelmişti. Esra Erol, Huriye'yi bulduğunu açıkladı. Gözyaşlarına boğulan Naile torununa kavuştu. Huriye, stüdyoya beraber kaçtığı Muhammed ile geldi. 

Naile, torunu Huriye ona sarılmadığında sinir krizi geçirdi. Huriye'nin sarılmasıyla zar zor sakinleşen Naile, torununa, Muhammed için "Sen buna nasıl kandın da gittin?" diye sordu.

Muhammed, "Huriye, benim fotoğrafımı çok öncesinde babaannesine göstermişti" derken, Huriye ise "Ben babaanneme Muhammed'i anlattığımda 'gelsin istesinler' demedi. 'Baban döver' dedi" ifadelerini kullandı.

Muhammed, "Ben o zaman Huriye'ye ailemle onu istemeye gelmek istediğimizi söyledim. Ailemle konuştum da. Ama ailelerimiz arkamızda durmadı. Kavuşamayacağımızı anladık" diye konuştu.

Babaannesinin parasının nerede olduğunu bilmediğini söyleyen Huriye, "Babaannem umreye falan gitmeyecekti. Umre parası nerede bilmiyorum. Ben babaannemin altınlarını almadım" dedi.

Muhammed, kaçma amaçlarının 'düzenli bir hayat' olduğunu belirtti ve "Zaten imam nikahımız var. Yerimizi ifşa etmek istemediğimiz için resmi nikah kıymadık. Ablamın 'Muhammed evlenmek istemiyor, Huriye ona yapıştı' demesi yalan. Öyle bir şey yok" diye konuştu.

İnci Taneleri'nin yeni sezonunun ilk tanıtım filmi yayınlandı İnci Taneleri'nin yeni sezonunun ilk tanıtım filmi yayınlandı

Huriye'nin "Babam evlendiğinde babaannemle beni evden kovdu" demesi üzerine canlı yayına bağlanan Huriye'nin babası Ali, Naile'ye "Sen niye ağlıyorsun? Huriye ile yanındaki ağlayacak. Bu adamlar hırsızlık yapıyor. Benim annemin mal varlığını çalıyorlar. Annemin altınlarını Muhammed çaldı. Kızımı Muhammed'e vermem" şeklinde konuştu.

"14 yaşındaki kızım için başlık parası teklif ettiler"

Programa katılan Emrah Gezer, 14 yaşındaki kızı Hasret'in kayıp olduğunu söyledi. Kızının kaçırılmasında sınıf arkadaşı Nisa ve yeğeni Dilan Gezer'i suçlayan Emrah, "Ben sabah saat 8 buçuk gibi işe gittim, kızım kahvaltı etti. Sonra okula gideceğini söyledi. Kızımı kaçıranlar kızımı ses kayıtlarıyla tehdit ettiler. Aynı gün bana telefon geldi, kızım konuşmadı. Sonra annesiyle konuştu, güvenli bir yerde olduğunu söyledi ama nerede olduğunu söylemedi. Sonra beni yaşlı bir kadın arayıp Hasret'in yanında olduğunu söyledi. 'Çocuklar birbirlerini sevmişler, ben bunların düğününü yapacağım' dedi. Kızım erkek arkadaşıyla kaçmış. Beni arayan çocuğun annesi. Bana kızım için başlık parası teklif ettiler. Bu çocuğun ailesi komple araştırılmalı. Hep böyle 14-15 yaşında kızları kaçırmışlar. Yeğenim Hasret'i otogara götürmüş. Kızımı otogardan alan kişiler yanlarında kadın kimliğiyle gelmişler. Otobüs biletlerini de bu kadın kimlikleriyle almışlar. Bu yüzden adlarını bilmiyorum" diye konuştu.

Muhabir: Betül Vural