ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 24 Haziran bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 14 Haziran: Neler yaşandı? Esra Erol'da 14 Haziran 2024 bölümü izle Esra Erol'da 14 Haziran: Neler yaşandı? Esra Erol'da 14 Haziran 2024 bölümü izle

"Eşim beni aldattı, 'büyü yaptılar' dedi"

Programa katılan Sibel Yılmaz, eşi Harun'un sevgilisi Merve Baran ile kaçtığını iddia etti. Eşiyle 1 buçuk yaşında çocukları olduğunu söyleyen Sibel, şöyle konuştu:

Hadise'den 'gurbetçilik' konuşmasına gelen yorumlara tepki Hadise'den 'gurbetçilik' konuşmasına gelen yorumlara tepki

"Eşim başta 'ben gaflete düştüm' dedi. Beni kandırdı, ben de bir şans daha verdim. Çok mutluyduk, kavga etmiyorduk. Merve'nin konusu açılmıyordu. Bana hediyeler alıyordu. Hata yaptığını söylüyordu. Kız peşini bırakmamış. Kaynanam ve görümcem kıza 'gelinim' diyorlarmış. Sonra eşimin telefonunda kızla konuştuğunu gördüm. Kızı arayıp 'sen utanmıyor musun' dedim. Ailem Harun'u evden kovdu, ertesi sabah yine geldi. Boşanmamak için yalvardı, 'annemle kardeşim bana büyü yaptı' dedi. Ben de inandım. Harun babamın ayaklarına kapandı. Yine affettik, evimize gittik. Hocaya gittik, Harun düzeldiğini söyledik. 'Artık seni güzel görüyorum, eskiden şeytan gibi görüyorum' dedi. Benim psikolojim bozuldu. Evde duvarlara bakıyordum. 12 Haziran'da günlük işe gittim. Eşimi aradım, açmadı. İş yerini aradım, Harun'un saat 2'de çıktığını söylediler. Ben de kızın babasını aradım. Her şeyi anlatınca Harun ve Merve korkudan kaçtılar." 

Canlı yayına bağlanan Merve'nin babası Ecevit, "Merve kayıp değil, benim yanımda. 12 Haziran tarihinde kayboldu, 2 gün kendisine ulaşamadım. Harun'la beraber kaçmışlar. İlişkilerini Sibel Hanım'dan öğrendim. Şok oldum. Kızım evli değil. Harun, Sibel'den ayrıldığında Merve ile nikah kıymasını istiyorum. Benim kızım mağdur" dedi.

Buna itiraz eden Sibel, "Mağdur falan değil. Harun'un evli, çocuklu olduğunu biliyordu. 24 yaşında kızın neresi mağdur? Merve, Harun'la aynı iş yerindeydi. Evli olduğunu en başından biliyordu" ifadelerini kullandı.

Kızı Merve'nin Harun'la haftaya nişanı olacağını açıklayan Ecevit, "Boşanma olmadan bu ilişki olmaz" dedi.

Sibel, "İnat değil mi, boşanmıyorum! Çekişmeli boşanacağım! 5-6 yıl sürünsünler, nikahsız yaşasınlar!" diye bağırdı. Sibel, "Aynısı Merve'nin de başına gelecek. Benim kocam aç! Cebi boş. Bize annemle babam baktı. Kiranın yarısını babam ödüyordu" diye konuştu. Sibel, Harun'a büyü yapıldığına hala inandığını vurguladı.

Harun'a çağrı yapan Sibel, "Karşıma çıksın, ben barışmak istemiyorum zaten boşanacağım. O da yayına çıksın, hatasını kabul etsin. Hatasını kabul etmiyor. Kızı benden alacağını söyledi. Bana 'yalancı' dedi. Ben yalan mı söylüyorum? Sahne ortada" şeklinde konuştu. Sibel, Harun'un kaçarken evdeki altınlarını da aldığını iddia etti.

Muhabir: Betül Vural