ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 24 Eylül bölümünde neler oldu?

Emine'nin isyanı!

31 yaşında Bursa'dan gelen Emine Çapar 10 yıllık evliliğini bitirdikten sonra eski eşi Ercan Peçenek 2 çocuğunu da göstermiyor. Emine, ''Çocukları başta benim ailem istemediği için babasına emanet ettim. Ercan çocukları bir süre sonra doldurmaya başladı. Benimle konuşmak istemedi çocuklarım. Velayeti bende olan çocuklarımı kaçırıyorlar. Çocukların halası çocuklarıma şiddet uyguluyor. Babaları çocuklara ya anneniz ya ben diyor bir çocuğa bunlar söylenir mi? Ben 3 aydır çocuklarımı görmüyorum. Okul döneminde bende olmaları gerekirdi okul nakili yapmışlar. Ben yeri geldi yerde uyudum ama yine de çok mutluydum çocuklarım varken. Şu an eski kocamın evinde dedesi, babaannesi hepsi birlikte yaşıyorlar'' dedi. 

Canlı yayına Emine'nin kayınvalidesinin komşusu canlı yayına bağlanarak, ''Emine hanım hiçbir zaman çocuklarını istemedi. Babaanne Umre'ye gideceği için çocukları Emine'ye vermek istedi Emine çocuklarına 2 gün bile bakmayı kabul etmedi. Emine'nin bir düzeni yok, psikolojik sorunları var'' ifadelerini kullandı.

Emine'nin eski kayınbiraderi canlı yayına bağlanarak, ''Emine çocuklarının üzerine kapıyı kitlerdi. Kaza yapan çocuğunu hastaneye bile götürmedi. Çocukları, Emine engelledi, oğlu ulaşamıyor bile. Babaları yarın canlı yayına gelir'' dedi.

Esra Erol Emine-1

Kocasının 30 yıllık arkadaşı Emin'e kaçtı!

Esma Eslen, 3 çocuğunu da bırakarak 10 yıllık kocasının 30 yıllık arkadaşı Emin Har'a kaçtı. Programa katılan Esma Eslen boşanıp Emin ile birlikte olmak istiyor. Esma Eslen, ''Kocam beni evden 9 ay önce kovdu. Kocamın çocukluk arkadaşı Emin'e aşık oldum ve ona gittim. İlk baştan beri Ayhan Eslen'i sevmiyordum. Kendisi çok iyi niyetli biri ama görücü usulü evdendim onu hiç sevmedim. Bizi hep ezdiriyordu ailesine. Ona akıl vermekten yoruldum ve çocukluk arkadaşıyla olmaya karar verdim'' dedi.

24 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 652. bölüm: Haftanın ikinci yarışmacısı Hülya Öksüz’ün menüsü beğenildi mi? 24 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 652. bölüm: Haftanın ikinci yarışmacısı Hülya Öksüz’ün menüsü beğenildi mi?

Esma Eslen'in kocası Ayhan canlı yayına bağlanarak, ''Emin'e ben yanımda inşaatta iş verdim. Ekmeğimi yedi, suyumu içti, Emin'e abi diyordum haram zıkkım olsun. Ben onları Allah'a havale ettim. Emin, Esma'yı dövdüğünde yanıma geldi, Emin'den şiddet görüyor. Bende boşanmak istedim adliyeye mahkemeye gelmedi. Çocuklarını gösterdim, şu an çocuklar Esma'yı görmek istemiyor. Benden boşanmadığı halde imam nikahı kıyıp yüzük taktı. Esma'nın kardeşi Kardelen'in telefonunda Emin enişte yazıyordu öyle öğrendim'' ifadelerini kullandı.

Karısı ve çocukluk arkadaşının ihanetine uğrayan Ayhan stüdyoya geldi. Ayhan, ''Emin benim yuvamı dağıttı. İkiniz de bunu bana nasıl yaptınız? Yasaklı madde kullanmaya başladılar birlikte. Çocuklarımı veremem bu kadına onları da kötü alışkanlıklara bağlar'' dedi.

Kaynak: Haber Merkezi