ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 23 Nisan bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 22 Nisan: Neler yaşandı? Esra Erol'da 22 Nisan 2024 bölümü izle Esra Erol'da 22 Nisan: Neler yaşandı? Esra Erol'da 22 Nisan 2024 bölümü izle

"Evli akrabam kızımı kaçırdı"

Programa katılan Emine Taşdemir, 25 yaşındaki kızı Teslime'nin Şaban Tülpar tarafından kaçırıldığını söyledi. Şaban ile uzaktan akraba olduklarını açıklayan Emine, Şaban'ın ayrıca evli olduğunu da belirtti. Emine, "Kızım evden nişana gitmek için çıktı. Yanında hiçbir şey götürmemiş. Kimliği, ehliyeti hala evde. Kızımı zorla götürdüklerini düşünüyorum. Şaban, 'Bütün hata bende, Teslime'nin bir suçu yok' demiş. Teslime ile bir kere konuştum, iyi olduğunu söyledi. Daha da görüşmedim" ifadelerini kullandı.

Fatih Ürek saldırıya uğradı Fatih Ürek saldırıya uğradı

Üç aydır kızını görmeyen Emine Taşdemir, "Ben aylardır ağlıyorum. Yüreğim yaralı, dayanamıyorum. Kızımı görmek, sesini duymak istiyorum" dedi.

Yüzde 60 engelli Ünal nerede?

Programa katılan Menekşe Tıraş, engelli oğlu Ünal Tıraş'ı aramaya geldi. İki çocuğunu 6 Şubat depreminde kaybeden Menekşe Tıraş, "Bir çocuğumu daha kaybedemem" dedi. 36 yaşındaki yüzde 60 engelli Ünal Tıraş'ın balığa gideceğini söyleyerek evden çıktıktan sonra kaybolduğu belirtildi. Menekşe Tıraş, "O gün komşum beni aradı. Evinden altın çalındığını söyledi. Ünal'ın aldığını düşünüyordu, Ünal'ın paraya zaafı vardı. Akşam gelince elinden altınları alacaktım. Ama geri dönmedi. En son İzmir'de bir hastanede kaydı var. Üzerinde altın olduğu için kaçırıldığını düşünüyorum" diye konuştu.

Muhabir: Betül Vural