ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 21 Mayıs bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 20 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 20 Mayıs 2024 bölümü izle Esra Erol'da 20 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 20 Mayıs 2024 bölümü izle

18 yaşındaki Sabriye Nur Kılınç nerede?

Programa katılan Gülten ve Ali çifti, 18 yaşındaki evli kızları Sabriye Nur Kılınç'ı arıyor. 4 gündür kayıp olan kızlarının Kezban-Fuat Aybaş tarafından kaçırıldıklarını iddia eden çift, Sabriye'nin eşinin ise kızlarının kaybolmasını umursamadığını söyledi. Ali, "Kızım yeni Instagram hesabı açmıştı, o hesabı kırdık. Hesapta Sabriye'nin Kezban Aybaş ile fotoğraf çekildiğini gördük. Fotoğrafa konum eklemişlerdi. O konumdan Eskişehir'de olduklarını öğrendik. Ben gidecektim, kızımın eşi Ali 'Baba gitme, onlar tekin insanlar değil' dedi. Damadım araştırmış, bu insanların pavyonda çalıştığını öğrenmiş. Kezban'la Fuat karı koca mı yoksa kardeş mi bilmiyoruz. Bize 'Sıkıyorsa gelip Sabriye'yi alın' dediler" diye konuştu.

Gülten, bahsi geçen kişilerle hiçbir bağlantısı olmadıklarını vurguladı ve "Sabriye'nin eşi de bu kişileri tanımıyor" dedi.

Kızlarına seslenen çift, "Ne olursa olsun senin arkandayız. Yeter ki bir haber ver. Çık gel" dedi.

Acun Ilıcalı'dan düğün sonrası ilk paylaşım Acun Ilıcalı'dan düğün sonrası ilk paylaşım

Esra Erol, Sabriye'nin bulunduğunu açıkladı. Canlı yayına bağlanan Sabriye, "Beni kimse zorla tutmuyor. Ben çocuğumu kaybettim. Hangi birinizin umrundaydı? Bana sahip çıkmadınız. Orada boşuna yalan söylemeyin. Aybaş'lar evli, çocukları var. Onların yanındayım. Kezban benim sınıf arkadaşımdı. Aynı orta okuldaydık. 5. sınıfta arkadaştık. Ben sevmeyerek evlendim, çocuğumu da kaybetmiştim. Bir kere babamın evine gittim, sonra babam geri yolladı" ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Kezban, "Sabriye ile okul arkadaşıyız. Ben kimseyi zorla tutmuyorum. Sabriye eşiyle anlaşamadığını, eşinin onu dövdüğünü söyledi kendisi geldi. Pavyoncu değilim. Eşim fabrikada çalışıyor, kaynak ustası. Eşi Sabriye'yi dövdü, Sabriye o yüzden çocuğunu düşürdü" dedi.

Harun, 3 kişiye kaçan eşi Sıdıka ile yüzleşiyor

Programa katılan Harun, 2 çocuğunun annesi eşi Sıdıka'nın 3. sevgilisine kaçtığını söylemişti. 7 aydır kayıp olan Sıdıka, eşinin ziynet eşyalarını çalıp gitmişti. Sıdıka Yıldırım, canlı yayına katılarak eşiyle yüzleşti.

Sıdıka, "Ben eşime 24 yıldır 'boşanalım' diyorum. Kabul etmiyor. Harun'un kapısına gelen Soner benim arkadaşımdı. Sevgilim değildi. Ben 17 sene çocuk için doktor doktor gezerken hiç yanımda olmadı. Biz ayrı odalarda kalıyorduk. Harun benim için ölmüştü zaten, o yüzden onu Soner'e abim diye tanıttım. Harun bana hiç kadınlığımı yaşatmadı. Ben Harun'a başkasıyla olduğumu söylemişti. Harun'un midesi geniş. Ben ziynet eşyalarını çalmadım, onlar benim düğünümde bana takıldı" diye konuştu.

Harun ise "Ben çocuklarım için DNA testi yapılmasını istiyorum. Sonra da boşanacağım. Ziynet eşyalar onun hakkı değil, evden kaçarak hak olmaz" dedi.

Muhabir: Betül Vural