ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 20 Şubat bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 19 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 19 Şubat 2024 bölümü izle Esra Erol'da 19 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 19 Şubat 2024 bölümü izle

Yeni dijital film platformu CAM erişime açıldı Yeni dijital film platformu CAM erişime açıldı

Fatma, kızı Kısmet ile yüzleşiyor

Programa katılan Fatma Hanım, 2 çocuk annesi kızının evden kaçtığını söylemişti. Fatma Hanım'ın kızı Kısmet Pekçolak, İbrahim Ganık'a kaçmıştı. Fatma Hanım ve kızı Kısmet yüzleşti.

Stüdyoya gelen Kısmet, "Annemi istemiyorum" dedi. Dini nikahlı birliktelik yaşadığı Yavuz'un yanından kaçarak çocuklarıyla İbrahim'e gittiğini söyleyen Kısmet, "İbrahim'in ailesi beni istemedi" dedi.

Canlı yayına bağlanan İbrahim'in babası Süleyman, "Kısmet benim evimde 1 gece kaldı. Onu karşıma alıp konuştum. Neden geldiğini sordum. İbrahim'le konuşup anlaştığını söyledi. Ama İbrahim karısından ayrılmamıştı, çocuğuna ben bakıyordum. Ben bile İbrahim'e güvenmezken onun neden güvenip buraya geldiğini sordum. İbrahim'i sevdiğini söyledi. Ben de 'Sevdin ama böyle olmaz' dedim. Kısmet'ten bize gelin olmaz. Oğlum ve Kısmet birbirlerine yalan söylemişler. Cilalı aşk sözleri söylüyorlar. Kısmet oğlumun iş yerine gidip 'Sen beni yarı yolda bıraktın' diye kendini yerden yere atmış. Sonra ikisi karakolluk olup birbirlerinden şikayetçi olmuşlar" ifadelerini kullandı.

Kısmet'in dini nikahlı eşi Yavuz, "Ben Kısmet'e güvenmediğim için nikah kıymadım. Sonra kıymak istedim, ama Kısmet'in bir yalanı ortaya çıkınca nikahtan vazgeçti. Kısmet çocukları benden kaçırdı" dedi.

Kısmet, "Yavuz uygunsuz videolarımı internette yayınlıyor" dedi.

Canlı yayına bağlanan Kısmet'in arkadaşı Esra, "Kısmet, engelli çocuğuna şiddet uyguluyordu. Saçından tutup fırlatıyordu. Bunu annesi Fatma da biliyor, neden bir şey söylemiyor?" diye sordu. 

Bu iddiayı duyunca kendini kaybeden Fatma, "Yalan söyleme!" diye bağırdı.

Kaynak: Betül Vural