Murat Boz sahneye çıkmadan annesine sarıldı Murat Boz sahneye çıkmadan annesine sarıldı

ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 2 Ekim bölümünde neler oldu?

Dilek'in isyanı

Dilek, kocasından şiddet gördüğü için programa katıldı. Dilek, "Ailem arkamda durmadı. Mesut Bıyık, youtuber kocamdan beni kurtarın. 4 yaşında bir kızım var. Gece 3'e 4'e kadar çalışıyordum hiç dinlen demedi beni düşünmedi. Kocamın eski karısı bizden çıkmazdı. Kocamın gayrimeşru çocuğu yüzünden evliliğimiz bitti. 18 aylık çocuğumu çay döktüğü için dövdü. 13 Ağustos'ta beni ve kızımı anneme bıraktı. Bana verdiği parayı geri istedi vermeyince 4 yaşındaki çocuğumdan bıçak istedi" dedi.

Canlı yayına bağlanan Mesut, "Yalan söylüyor. Bu hanımefendi benim paramı çalıp kaçtı. Eski eşim geliyordu ben napabilirim? Gelmemesini defalarca söyledim. Ben seyahate gittiğimde bu kadın evli bir arkadaşıyla başka birini evde buluşturuyordu. Bende bu evliliği bitirmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Esra Erol Dilek-1

Kaynak: Haber Merkezi