ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 19 Mart bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 18 Mart: Neler yaşandı? Esra Erol'da 18 Mart 2024 bölümü izle Esra Erol'da 18 Mart: Neler yaşandı? Esra Erol'da 18 Mart 2024 bölümü izle

Eser Yenenler 15 günde 7 kilo verdi Eser Yenenler 15 günde 7 kilo verdi

"Kumam felçli kocamı bana göstermiyor"

Programa katılan Ayşe Kaya, kuması Nermin'in kocasını ona göstermediğini söyledi. Ayşe, "30 yıldır kumam var. Kumam Nermin çok cilveli, ağzı çok iyi laf yapar. 3 ay kumamla beraber yaşadım. Eşim bana bir kere bile 'Boşanalım' demedi. Kocama aşığım. Ne kadar yaramazlık yaparsa yapsın onu seviyorum. Benim 2 kızım 1 oğlum var. Nermin'le eşimin de bir çocuğu var. Ama çocuğu bize düşman ettiler, kardeşler görüşmüyor. Nermin, felçli kocamı görmeme izin vermiyor" diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Nermin, "Bu kadın yıllardır benimle mücadele ediyor. Ayşe, bizi öldürmesi için kiralık katil tuttu. Ben Ayşe'nin kızlarına bir kere bile üvey annelik yapmadım. Ayşe, yıllar önce babasına eşini vurdurttu" ifadelerini kullandı.

İddiaları reddeden Ayşe, "Kocam kendisini yanlışlıkla vurdu. Oğlum da Nermin'i ona iftira attığı için vurdu. Nermin yüzüğünü saklayıp oğlumun çaldığını iddia etti, oğlumu hırsızlıkla suçladı" dedi.

Canlı yayına bağlanan Nermin'in oğlu Fahri, "Ayşe yıllar önce babamı bırakıp gitmiş. Babam boşanmak istediğinde Ayşe oğluna annemle beni vurdurttu. Bana kurşun gelmedi ama annemin kolu parçalandı, ölümden döndü" şeklinde konuştu.

Muhabir: Betül Vural