30 Ağustos Zuhal Topal Yemekteyiz 635. bölüm: Haftanın son yarışmacısı Leyla Keskin’in menüsü beğenildi mi? 30 Ağustos Zuhal Topal Yemekteyiz 635. bölüm: Haftanın son yarışmacısı Leyla Keskin’in menüsü beğenildi mi?

ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 18 Mart bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 15 Mart: Neler yaşandı? Esra Erol'da 15 Mart 2024 bölümü izle Esra Erol'da 15 Mart: Neler yaşandı? Esra Erol'da 15 Mart 2024 bölümü izle

"Kızımı 'Seni ünlü yapacağım' diyerek kandırdı"

Programa katılan Dilek Coşar Arslan, kayıp kızı Özlem'i aramak üzere geldi. Dilek, "Medet Batal isimli kişi, kızımı 'Seni ünlü yapacağım' diyerek kandırdı" dedi. Kızının en büyük hayalinin şarkı sözü yazarlığı olduğunu söyleyen Dilek, "Farklı farklı şehirlere gitmeye başladı. Başta bir şey demiyorduk. Sonra Medet isimli kişi, kızıma 'Seni dizilerde oynatacağım, çok iyi yerlere geleceksin, para kazanacaksın' demiş. Medet, kendini Oktay Aslan diye tanıtmıştı. Kızım Medet ile evleneceklerini, birbirlerine aşık olduklarını söyledi. Ama Medet evlenmemek için dört takla attı. Medet'ten şüphelendiğim için onu araştırdım ve hakkında kötü şeyler öğrendim. Fakat kızım bana inanmadı. Daha sonra bizim eve geldiler, tanıştık. Medet bana 'Özlem'e yeni hat alınsın, o hat benim üzerime olsun. Çünkü şarkıları çok beğeniliyor, çok ünlü olacak. Ben telefonlarını kontrol etmeliyim' dedi" ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Medet, "Özlem bir müzikholde çalışıyor. Ben İstanbul'dayım. Aynı şehirde değiliz. Ben Özlem'le ajansta çalıştım. Kendime ait prodüksiyon şirketim var. Özlem ile tanıştığımızda yasaklı madde kullanıyordu. Özlem'in yaşam tarzının yanlış olduğunu görünce ondan ayrıldım. Özlem'le bir süre görüşmedim, sonra tekrar görüşmeye başladığımızda Tekirdağ Kapaklı'da bir müzikholde çalıştığını öğrendim" diye konuştu.

Dilek ise, "Kızımı maddeye sen başlattın. Benim kızım böyle bir insan değildi. Sen benim kızıma kredi de çektirdin" dedi.

Canlı yayına bağlanan Özlem, "Ben profesyonel futbolcuyum. Annemin söylediği hiçbir şey doğru değil. Medet'in müzikholde çalıştığıma dair iddiaları da doğru değil. Medet ile aynı yerde bile değilim. Müzikholde çalışmıyorum. Madde bağımlısı değilim" şeklinde konuştu.

Muhabir: Betül Vural