ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 18.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 18 Eylül bölümünde neler oldu?

Kızının istismarcısına damat dedi

Serkan Karakaya, karısını armaya programa gelmişti. Karısı Ayşe Karakaya, kızını istismarcı Afgan Zahid ile evlendirecekti, Serkan Karakaya, çocuklarını da alıp Zahid'in yanına giden Ayşe Karakaya'dan çocuklarını istiyor. Esra Erol, Ayşe'yi buldu, Ayşe stüdyoya gelerek Serkan ile yüzleşti.

Taş Kağıt Makas 15. bölüm full izle, Taş Kağıt Makas 16. bölüm fragman izle Taş Kağıt Makas 15. bölüm full izle, Taş Kağıt Makas 16. bölüm fragman izle

Ayşe, ''Serkan sorumsuz ve ilgisiz bir baba. Eski karısı ile görüşüyor. Eski karısı ile yazıştığını görünce Melike, Batuhan ve Pınar'ı aldım evi terk ettim. Kadın sığınma evine gittim, Zahid'in yanına gitmedim. Benim çocuklarıma Serkan şiddet uyguluyordu. Zahid ve Pınar'ın evlenmelerini Serkan'dan kurtarmak için kabul ettim. Kaçtığımda Zahid'te 1-2 gün kaldım sadece. Eskişehir'den, Bilecik'e oradan İzmir'e Alaçatı'ya gezmeye gittim çocuklarımla'' dedi.

Afgan Zahid canlı yayına bağlanarak, '' 14 yaşından beri Pınar ile ilişkim var. Annesi kızını terk etmişti, annesi defalarca evlenmiş. Pınar'ın çocuğunun biyolojik babası benim. Annesi benim hakkımda hiç şikayetçi olmadı. 2-3 hafta önce Ayşe ve kocası kavga edince beni aradı bende evime aldım. 20 gün falan çocuklarla bende kaldı. Pınar'ı hamile kalınca annesi istemedi kalacak yeri yoktu bende dini nikah kıyıp evime aldım. Ben işteyken Pınar ve ailesi 10-15 bin lira çalıştığım, avukat için ayırdığım paramı alıp gitmişler. 3 gün önce paramı alıp kaçtılar. Pınar benim ile 1 gün bile kavga etmedi. Kızı bana annesi Ayşe verdi. Serkan ve Ayşe bizi evli olarak kabul edip sık sık gelirlerdi. Annesi 400 bin lira karşılığında şikayeti geri çekti.  Annesi Pınar'a başka birini buldu, gelip aramızı açtı. Karım şu an nerede bilmiyorum'' dedi.

İsmini vermek istemeyen izleyici canlı yayına bağlanarak, ''Ayşe ve Zahid'i Alaçatı'ya biz bıraktık. Ayşe ve Zahid karı koca gibiydi. İkisi de çok panik halindeydi. Beyefendinin ellerinde kan izleri vardı'' ifadelerini kullandı.

Esra Erol Ayşe

Kaynak: Haber Merkezi