18 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Hilal Gelin misafirlerini çiftlikte karşıladı 18 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Hilal Gelin misafirlerini çiftlikte karşıladı

aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 18 Aralık bölümünde neler olacak?

''Kocam 5 çocuklu evli metresini evimize getirdi''

Programa katılan Nurcan Gülaal, 22 yıllık evli olduğu eşi Ferhat Gülal'ın kendisini yıllar boyunca aldattığını söyledi. Eşini her seferinde affeden Nurcan, Ferhat'ın eve 5 çocuklu Nursen'i getirdiğini açıkladı. Nurcan, ''22 yıllık evliyim. 4 çocuğum var. 12 Aralık'ta köyde, kayınvalidemin yanındaydım. Eşim, 2 sene önce de görüştüğü kadını tekrar eve getirmiş. Eşim, kayınvalidemi arayıp bunu söyledi. Ben de buna kulak misafiri oldum. Duyduğum an kıyameti koparttım. Hemen evime gittim. O kadın ben varana kadar evimdeymiş. Kadın geldiğimi duyunca evden kaçmış. Nursen'le TikTok'ta tanışmışlar. Nursen de evli, 5 çocuğu var. Kocam sosyal medya bağımlısıydı'' diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Ferhat Gülal, ''Şu anda Nursen Hanım'la bir ilişkim var. Nurcan bana 22 yıl boyunca bana karılık yapmadı, köyde yaşıyordum, kalkıp kahvaltımı kendim hazırlardım. Benim babamı öldüren de Nurcan'dır. Nursen Hanım'ı seviyorum, 3 yıldır ilişkimiz var. Araya Arife isimli bir kadının girdiği doğrudur. Nursen'le ayrıldığımızda onunla görüştüm. Ben çocuklarıma sahip çıkıyorum. Hayat benim hayatım, kimseden korkmuyorum. Boşanmak istiyorum. Nursen Hanım evli değil, o da boşandı. 

Canlı yayına bağlanan çiftin kızı 21 yaşındaki Selin, ''Babam anneme çok çektirdi. Ben kendimi bildim bileli böyle olaylar oluyordu. Bu kadın yüzünden annemi de bizi de çok ağlattı. Babama yaptığının çok yanlış olduğunu söyledim. Babamsa bana 'Beni hayatınızdan silin' dedi. Biz küçüklükten beri babamızdan hiç sevgi görmedik'' şeklinde konuştu.

''Eşimin beni 30'uncu terk edişi''

Eşi Çiğdem Arslan'ın kayıp olduğunu söyleyen Muhammet Bey, ''Bu eşimin beni 4 buçuk yılda en az 30'uncu terk edişi. Ben işteyken eşyaları satıp kaçtığı oldu. Artık psikolojim bozuldu. Bu seferkinde 'Hastaneye gidiyorum' diyerek evden çıktı ve kaçtı. Ben artık boşanmak istiyorum. Onun yüzünden bir ayda en az 8-9 kez ev değiştirdim. Bu sebeple nafaka istiyorum'' dedi.

Canlı yayına bağlanan Çiğdem, ''Ben kayıp değilim, Zonguldak'tayım. Muhammet düzgün çalışmıyordu, o yüzden kaçtım. Muhammet beni eve kilitliyordu, susuz bırakıyordu. 30 kere terk etmedim. 5-6 kere terk ettim. Kimseye kaçmadım, bir kadın arkadaşımın yanındayım'' diye konuştu.

Çiğdem'in annesini öldürdüğünü iddia eden Muhammet, ''Ben Çiğdem'le müzikholde tanıştım. Çiğdem'in annesi şeker komasına girmişti, onu beraber hastaneye götürdük. Ben Çiğdem'e 'Bu kadın iyi değil, istersen bizde kalın, annenle ilgileneyim' dedim. O da kabul etmedi. Ertesi gün bana annesini dövdüğünü söyledi. Annesi öldükten sonra, cenazesi yıkanırken kadının kafasında yara olduğunu öğrendim. Çiğdem, annesini öldürdü'' ifadelerini kullandı.

Hakkındaki iddiaları reddeden Çiğdem, ''Bunları kanıtlayacaksın Muhammet'' dedi. 

Editör: Betül Vural