ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 17 Nisan bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 16 Nisan: Neler yaşandı? Esra Erol'da 16 Nisan 2024 bölümü izle Esra Erol'da 16 Nisan: Neler yaşandı? Esra Erol'da 16 Nisan 2024 bölümü izle

Uğur Yeşilçimen biyolojik ailesini arıyor

Programa katılan Uğur Yeşilçimen, biyolojik ailesini aramaya geldi. 2 çocuk babası evli Uğur, "Neden beni bıraktıklarını öğrenmek istiyorum. Onlara hakkım helal. Torunlarını görmelerini istiyorum. Annem sakın çekinip korkmasın. Benim şu anki aileme evlatlık verilmeme vesile olan Hüseyin Dere isimli bir kişi var. Hüseyin bana annemin adının Burçin, teyzemin adının Burcu olduğunu söylemişti. Annemle teyzem gazinoda çalışıyormuş, Hüseyin de o gazinoda garsonmuş ve teyzemle sevgiliymiş. İstanbul Beyoğlu'nda Hasan Güneş adında bir dedem varmış. Annem tarafından evlatlık verilen bir abim ve teyzem tarafından evlatlık verilen bir kuzenim var" diye konuştu.

Canlı yayına bağlayan Hüseyin Dere, "O zamanlar gazinoda çalıştığımız için çocuklara bakılamıyordu. Uğur'un annesi Burçin Güneş o zamanlar benim baldızım oluyordu. Çocuğu doğurunca ortadan kayboldu. Bir daha onu görmedim" dedi.

Canlı yayına bağlanan bir kişi, "10-15 yıl önce Burçin ve Burcu Niğde'de gazinoda çalışırken onların taksiciliğini yapıyordum. Aileleri İstanbul'da yaşıyordu, onları İsstanbul'a giderken otogara bırakıyordum. İkisiyle de abi-kardeş ilişkisi yaşıyordum, samimiydim. Burçin yıllarca burada çalıştı, ev tutmuştu. Burcu ara sıra gelip gidiyordu. Elimde onlara ait eski bir numara bulunuyor" ifadelerini kullandı. 

Gelen bilgilerin ardından heyecanlanan Uğur, "Sakın korkmasın, ona hiç sinirlenmeyeceğim. Tek isteğim ona sarılmak, ona torunlarını göstermek. Yıllardır tek bir isteğim var, ona helalliğimi vermek; ondan helallik almak" dedi.

Uğur'un babasına ilişkin bildiklerini aktaran Hüseyin, "Babanın Adanalı olduğunu ve adının Can olduğunu biliyorum" dedi.

Canlı yayına bağlanan ismini vermek istemeyen izleyici, "Ben Uğur'un annesinin teyzesiyim. Böyle bir olay yaşandığını biliyordum. Dedesi yüzünden annesinin çok karmaşık bir ailesi vardı. Hasan Güneş öldü. Burçin 4-5 yıl önce vefat etti. Burçin'in annesi de vefat etti. Dört kardeşi var, üçü çocuk esirgeme kurumunda. Bir tanesi yetişkin, nerede bilmiyorum. Biri erkek üçü kız. Çok üzgünüm. Paramparça bir aileydi. Bu olayları yaşatan kişi dedesi. Uğur'un abisi olduğunu bilmiyordum. Burcu şu an hayatta ama kendisiyle görüşmüyorum. Hasan Güneş çok acımasız bir insandı. Eşini ve kızlarını gazinoda çalıştırıyordu" diye konuştu.

Annesinin öldüğünü öğrenen Uğur, gözyaşlarını tutamadı. Uğur, "Annemin mezarını ziyaret etmek istiyorum" dedi.

Ünlü oyuncu Vanessa Hudgens anne oldu Ünlü oyuncu Vanessa Hudgens anne oldu

Esra Erol, Uğur'a "Annenin mezarını ve teyzeni bulmak için her şeyi yapacağım" dedi.

Muhabir: Betül Vural