ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 17 Mayıs bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 16 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 16 Mayıs 2024 bölümü izle Esra Erol'da 16 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 16 Mayıs 2024 bölümü izle

Duygu, kaynanası ile yüzleşiyor

Programa katılan Duygu Sarıkoç, eşi Şenol'un 'Masöz Duygu' isimli bir kadına kaçtığını söylemişti. Duygu, "Eşimin ailesi başta yanımda oldu. Sonra Şenol'un sevgilisiyle imam nikahı kıydığını ve Duygu'nun hamile olduğunu öğrendiklerinde ellerini benden çektiler" dedi.

Canlı yayına bağlanan kaynana Münire, "Ben elimi Duygu'dan çekmedim. Ama Duygu'nun Şenol'u eve kilitleyip jandarmayı çağırmasına kırıldım. Biz köyde tanınan insanlarız. Bizi rezil etmek için elinden geleni yaptı" diye konuştu.

Duygu ise, "Şenol bana o gün evde bıçakla saldırdı. Çocuklarımla yalın ayak kaçtım. Kapıyı üzerine kilitlemek zorunda kaldım" dedi.

Canlı yayına bağlanan Şenol ise sevgilisi Duygu'nun hamile olmadığını söyledi. Şenol, "Duygu'yu hamileyken aldatmadım. Sevgilimle 7 aydır birlikteyim. Ev tuttuğum doğru ama beraber yaşamıyoruz. Eşimle boşanmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Kaynanası Münire'ye kırgınlığını dile getiren Duygu, "Benim babam, senin oğlun gibi bizi terk edip metresine gitmişti. Ben baba sevgisini kayınbabamda tattım. Koltuğunun altından ayrılmadım. Nereye çağırdıysanız geldim" dedi.

İnci Taneleri'nin yeni sezonunun ilk tanıtım filmi yayınlandı İnci Taneleri'nin yeni sezonunun ilk tanıtım filmi yayınlandı

Ümmü Gülsüm Taşan nerede?

Programa katılan Songül Deniz, çocuğunu ona bırakıp markete gideceğini söyleyerek kayıplara karışan kızı Ümmü Gülsüm Taşan'ın eşi Ferdi Taşan ve kayınpederi Nazım Taşan tarafından öldürüldüğünü iddia etmişti.

Nazım Taşan, oğlu Ferdi Taşan'la birlikte canlı yayına bağlandı. Nazım, "Biz Songül ile sosyal medyadan tanışıyorduk. Songül kızını oğlumla evlendirmek istedi. Depremden sonra geldiler, 1 ay bizim evimizde kaldılar. Songül ile birlikte değildik, sadece arkadaştık. Songül 'Senin evin güzel, her şeyin var. Kızımla oğlun evlensin' dedi" diye konuştu.

Ferdi, "Ben Ümmü Gülsüm'e sahip çıkmaya çalıştım. Onu daha önce 14 yaşındayken kaçırmışlar. Çocuğu olmuş. Ümmü Gülsüm beni Ömer diye biriyle aldattı. Bir sürü TikTok hesabı vardı. Bir sürü kişiyi dolandırmış. Fuhuş yapmış. Evden giderken benim 10 bin liramı çaldı. Annesi bizimle aynı apartmanda oturuyor. Annesine gitti, kapıyı da kilitlediler. Songül kızını darp ettiği için ceza almıştı" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Betül Vural