ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 17.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 17 Eylül bölümünde neler oldu?

Ayşe, Afgan asıllı Zahid'den neden şikayetçi olmadı?

Serkan Karakaya, Afgan asıllı Zahid'e kaçan 3 çocuğunun annesi eşi Ayşe'yi arıyor. Ayşe'nin ilk evliliğinden 15 yaşında Pınar adında bir kızı var. İlk evliliğinden olan Pınar 15 yaşında hamile kalıyor. Afgan asıllı Zahid ile ilişkisi olduğunu söylüyor. Serkan'ın üvey kızının zihin engelli raporu var. Anne Ayşe kızını Zahid'in yanına gönderiyor. Serkan, ''Kızı göndermen doğru değil dedim fakat Ayşe senin hakkın yok dedi. Beni dinlemedi. 29 Ağustos'ta benim2 çocuğumu da alıp evi terk edip Zahid Gassami'nin evine gitti. Zahid'i damat olarak görüyor'' dedi.

Senarist Can Sinan Tekgündüz hayatını kaybetti Senarist Can Sinan Tekgündüz hayatını kaybetti

Ayşe Karakaya canlı yayına bağlanarak, ''Serkan eski eşini seçti o yüzden gittim. Benim kızım Zahid ile istiyerek birlikte olmuş hastaneye götürdüğümde 6 aylık hamileydi. Pınar Zahid'in adını vermemek için babam istismar etti dedi. Eski kocam bu yüzden canına kıydı, intihar etti. Kızım ve Zahid'in bir çocuğu olduğu için evlenmesine izin verdim fakat vazgeçtim'' ifadelerini kullandı. 

Ayşe Esra Erol

Karı koca ilk kez karşı karşıya

Dilek Arı, eşi Mustafa Arı'dan ayrılmak istiyor. Sürekli hakaret, şiddet gördüğünü söyleyen Dilek Arı ''Narsist kocamdan kurtarın'' diyerek programa katıldı. Mustafa Arı programa geldi ve karı koca ilk kez karşı karşıya geldi. Mustafa Arı, ''İlk zamanlar çok güzeldi. Yalnız kaldık, çekişmeler başladı. İşsiz kaldım, işsiz kalınca daha çok kavga ettik. Karım çok kıskançtır, ama ben karımı çılgınlar gibi seviyorum. İlk evliliğinden olduğu 2 çocuğu da benim çocuğum sayılır. 7 Eylül'de çocuğa yükseldiğim için evi terk etti. Kızı bir şey devirince bağırdım sonra Dilek sinirlendi evi terk etti. Ben asla Dilek'ten boşanmam. Dilek, beni terk edince alkolüyken kendime zarar verip paylaştım'' dedi.

Dilek, ''Kocama bir şans daha verebilirim, boşanmak istemiyorum vazgeçtim. Çocuklarım için bir şans vereceğim. Alkol aldığında değişiyor bazen içinden canavar çıkar. Alkolü bırakırsa, bir şans daha vermek istiyorum'' ifadelerini kaydetti.

1 yaşındaki çocukları alkol kutuları ile oynarken babası Mustafa Arı bu fotoğrafları hikaye atıyor. Klinik Psikolog, Mustafa ve Dilek'in ilişkilerinden önce çocukların tehlikede olduğunu söyledi. Programda son dakika gelişmesi olarak emniyet güçleri harekete geçti. Yayın ihbar olarak kabul edildi. Emniyet güçleri, Dilek ve Mustafa'yı stüdyodan aldılar. Stüdyoya gelen ihbarda çocukları uyutmak için alkol verdikleri söylendi. 

Esra Erol Dilek

2 kadın Uğur için yan yana

Emel ve Hazal imam nikahlı Uğur’dan hesap sormak için yan yana geldi. Uğur Aydemir’den biri hesap soruyor diğeri dönmesini istiyor. 2 kadın Uğur için birbirlerine girdi. 7 yıldır imam nikahlı ve bir çocukları olan Hazal, Uğur’dan hakkını istiyor. Hazal, ‘’Emel’e anlatamadım çocuğuna bakmayan adamdan hayır gelmez. Bu yüzden Emel ile davalık olduk. Uğur Aydemir annesini, babasını döven bir adam Emel'e neden baksın. Zamanında 2 kez çocuk düşürdüm ben. Şuan da Antalya'da kadınlarla geziyor. Uğur şu an bana gelse barışmam, affetmem. 7 yıldır yemediğim dayak, şey kalmadı. Kaburgamı kırdı yine de çocuğum için susmuştum’’ demişti. Uğur ve Uğur'un yeni sevgilisi canlı yayına katıldı.

Kaynak: Haber Merkezi