ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 16 Nisan bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 15 Nisan: Neler yaşandı? Esra Erol'da 15 Nisan 2024 bölümü izle Esra Erol'da 15 Nisan: Neler yaşandı? Esra Erol'da 15 Nisan 2024 bölümü izle

"Songül ve kardeşi Rahim bana madde içirdi, istismar edildim"

Fatma ve Ramazan isimli kardeşler, kayıp anneleri Tülay Güney'i aramaya gelmişti. Komşusu Songül'ün evinde saklanan Tülay, dünkü bölümde bulundu. Ailesiyle kavuşan Tülay, Songül'ün onu saklamasına ilişkin "Kardeşlerimin yapmadığını benim için Songül yaptı" demişti. Tülay'ın, Songül'ü savunması dikkat çekmişti.

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 70. Bölüm full izle, Kızılcık Şerbeti 71. bölüm fragmanı izle Kızılcık Şerbeti yeni sezon 70. Bölüm full izle, Kızılcık Şerbeti 71. bölüm fragmanı izle

Canlı yayına katılan Tülay, "Gerçekleri konuşmaya geldim. Songül'ün her şeyini ortaya dökeceğim" dedi. Evi terk ettikten sonra direkt Songül'ün yanına gittiğini söyleyen Tülay, "Songül'ün erkek kardeşi Rahim İbiş bana ilişki teklifinde bulundu. Rahim zararlı madde kullanıyordu, Songül bana da madde kullandırdı. Madde etkisindeyken Rahim tarafından istismar edildim. Rahim madde yüzünden polis tarafından aranıyordu, firardı. Songül onu da saklıyordu. Ben o evde tehdit altındayken kaldım. Çocuklarımı öldürmekle tehdit edildim. Çocuklarım yayına çıkınca Songül "Evden git, benim başıma bela açacaksın" dedi. Rahim aynı zamanda Songül'ün komşusuna fuhuş yaptırıyordu ve onunla ilişki yaşıyordu. Rahim'le bir gelecek istedim, bana ev tutacağına dair söz verdi. Beni programa Songül gönderdi, "Git beni orada akla" dedi" ifadelerini kullandı.

"15 yıllık eşim bana kuma getirdi"

Programa katılan Özlem Ayeş, eşi Fatih'in Fatma isimli kadını ona kuma olarak getirdiğini söyledi. Fatma'yı evinin balkonunda çamaşır asarken yakaladığını söyleyen Özlem, "15 yıllık evliyim. Fatma'yı öğrenince dünyam başıma yıkıldı. Fatih, Fatma ile sosyal medyada tanışmış. 10 gün içinde Fatma'yı kaçırmış. Onu kuma olarak kabul etmemi istedi. Ben kabul etmedim" dedi.

Canlı yayına bağlanan Fatma, iddiaları reddetti. Fatma, "Ben Ali'nin annesinin bakıcısıyım. Özlem yalan söylüyor. Ben sığınma evinde kalıyordum. Ali beni bakıcı olarak getirdi" dedi.

Özlem, "O zaman bana neden 'Biz evlendik' dedin? 'Ali beni kandırdı' demiştin. Bana 'Kocana sahip çıksaydın' dedi. Bu senin beşinci kocan" diye cevap verdi.

Fatma, "Ben şu an boşanma sürecindeyim. Gizlilik kararım var. Ali Özlem'e boşanma davası açtı. Özlem'in kendi kızı bile Özlem'i istemiyor. 12 yaşındaki çocuğa hiç bakmamıştı, temizliğini yapmamıştı. Çocuğu ben yıkadım. Özlem çamaşır yıkarken benim fotoğrafımı gizlice çekmiş. Ben onun korkusundan sokağa çıkamıyorum" diye konuştu.

Muhabir: Betül Vural