ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 15 Şubat bölümünde neler oldu?

Kızı Eda Alanson'u kaybeden Mazhar Alanson'dan paylaşım Kızı Eda Alanson'u kaybeden Mazhar Alanson'dan paylaşım

Esra Erol'da 14 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 14 Şubat 2024 bölümü izle Esra Erol'da 14 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 14 Şubat 2024 bölümü izle

"Beni neden aldattın?"

Programa katılan Kubilay Öztürk, eşi Nurcan'ın kendisini defalarca aldattığını iddia etti. Kubilay, "Eşim benden çok uzak duruyordu. Bir şeyleri sezmiştim ama alttan alarak devam ettirmeye çalıştım. Onu çok sevdim. Ama beni aldattı. Eşimin ailesinden hiç destek görmedim, kayınpederim Turan beni tehdit etti. Bana inanmadı, kızına inandı. Ama ona kızının gerçek yüzünü göstereceğim. Bir akşam eşimi mutfakta telefonda biriyle mesajlaşırken gördüm, ağzı kulaklarına varmıştı. Beni görünce panik yaptı. Ne yaptığını sordum, telefonu elinden aldım ve 'Sen beni aldatıyorsun, bunun farkındayım' dedim. İnkar etti. Telefondaki her şeyi hızla sildi. Sonra mesajlarını yeğenlerime kopyalattım. Beni aldattığı için ona boşanma davası açtım" diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Nurcan, "Başka insanları zan altında bırakmanın hiçbir gerekçesi yok. Kubilay'ın şu an anlattıklarının hepsi yalan. Kubilay'dan şikayetçi olmama sebebim beni tehdit etmesi. Aileleri de işin içine karıştırıyor. Onları da tehdit etti" ifadelerini kullandı.

Öfke nöbeti geçiren Kubilay, defalarca "Beni neden aldattın?" diye bağırdı.

Kaynak: Betül Vural