ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 15 Mayıs bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 14 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 14 Mayıs 2024 bölümü izle Esra Erol'da 14 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 14 Mayıs 2024 bölümü izle

3 yaşındayken elinde bir mendille çocuk yurdunun bahçesine bırakıldı

Programa katılan 36 yaşındaki öğretmen Seda Yılmaz, ailesini aramaya geldi. 7 Ekim 1991'de Bahçelievler Çocuk Yurdu'nun bahçesine elinde bir mendille bırakılan Seda, "Mendilde anne adım Hatice, baba adım Osman, soy adım Kurt, doğum yerim Tokat yazıyordu" dedi. Onu büyüten annesi Ayşe ile programa gelen Seda, "Benim hiç sevgi eksikliğim olmadı. Onları bu yaşa kadar aramama sebebim buydu. Mendille bırakıldığımı öğrenince çok etkilendim. Bir insan 3 yaşında çocuğu nasıl öyle bırakabilir? Aslında ben o 3 yaşındaki çocuğun duygularını aramak için buraya geldim" ifadelerini kullandı.

Kızılcık Şerbeti 3. Sezon tanıtımı izle, Kızılcık Şerbeti fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 3. Sezon tanıtımı izle, Kızılcık Şerbeti fragmanı izle

Seda'nın annesi Ayşe, "Seda'yı 4 yaşına gireceğim zaman evlatlık aldık. Çocuk sahibi olamıyorduk. Seda'yı görünce içim ısındı. Ailesini hatırlıyordu. Çok uzun süre 'Ailem beni almaya gelecek' dedi. Sonra hiç yabancılık çekmedik. Hemen kaynaştık. Seda'ya evlatlık olduğunu söylemedim çünkü zaten hep biliyordu, hiç unutmamıştı. 18 yaşına gelince ona dosyalarını verdim. Ben çok şanslıyım. Yavrum bizi hastane hastane gezdiriyor. Dişlerimi yaptırıyor" diye konuştu. 

Seda, "Kimseyi yargılamak istemiyorum. Sadece tanışmak istiyorum. Bilenler varsa bu merakımı gidermelerini istiyorum. Hayattalar mı, bir kardeşim var mı? Bunları merak ediyorum. Hiçbir duygusal boşluğum yok, karşımdakinden hiçbir beklentim yok bu yaşımdan sonra. Sadece bilmek istiyorum" dedi.

Esra Erol, Seda'nın biyolojik ailesini bulduğunu açıkladı. Seda'nın halası canlı yayına bağlandı. Gözyaşları içindeki Ayşegül Hanım, "Ellerim, dizlerim titriyor. Öncelikle onu büyüten annenin ellerinden öperim. Ona çok teşekkür ederim. Seda ben seni çok aradım, yurtları aradım. Seda'yı neden bıraktıklarını bilmiyorum. Annesi babası sağ. Fatoş adında bir ablası vardı ama rahmetli oldu. Babası Osman da şu an izliyor. Seda'nın annesi kaçmıştı. Abim alkolikti. Annem de hastaydı, 2 çocuğa bakamadı. Seda'yı bir akrabalarına yollamışlar. Sonra Seda yurda bırakılmış. Fatoş'a Seda'yı bulacağıma dair söz vermiştim" şeklinde konuştu.

Daha sonra canlı yayına Seda'nın teyzesi Mine Hanım bağlandı. Mine, "Ben 1985 doğumluyum. Seninle aynı yaşlardayız. Seni çok aradık. Annen de çok aradı. Annen şu an seni izliyor. Lütfen her şeyin en doğrusunu ondan dinle" dedi.

Muhabir: Betül Vural