ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 15 Mart bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 14 Mart: Neler yaşandı? Esra Erol'da 14 Mart 2024 bölümü izle Esra Erol'da 14 Mart: Neler yaşandı? Esra Erol'da 14 Mart 2024 bölümü izle

Sosyal medya fenomeni olmak isteyen eşim evden kaçtı

Programa katılan Serkan Koç, eşi Ceylan'ın 250 bin lira ve 3 çocuklarını da alarak kayıplara karıştığını söyledi. Eşinin 1 aydır kayıp olduğunu söyleyen Serkan, "Bana uzaklaştırma çıkartmış. Ona burun estetiği yaptırmıştım, onun için saçlarımı sarıya boyattım. Karım sosyal medya fenomeni olmak istiyordu. Sürekli canlı yayın açıyordu, ben de yayınlarda onunla oturuyordum" dedi.

Canlı yayına bağlanan Ceylan, "Ben ve çocuklarım Serkan'dan şiddet görüyorduk. Şu an güvendeyiz. Çocuklar devlet kurumundalar. Savcılığın özel kararıyla alındılar. Beni başka erkeklerle tanıştırıp üzerimden para kazanacağını söyledi. Bunu söylediğinde artık dayanamadım ve evi terk ettim. Serkan benim uygunsuz fotoğraflarımı çekip parayla satıyordu. Serkan sosyal medyada yayın açmaktan şikayetçi değildi, kendisi açmak istiyordu. Abisi ve eşi de bizimle yayın açıyordu. Bunlar pornografik türde yayınlardı. Yayınlar esnasında çocukları döverek odaya kapatıyordu. Serkan evde döner bıçağı saklayıp beni tehdit ediyordu, kavga ettiğimizde bıçağı boğazıma dayıyordu. Psikolojisi bozuk, ruh hastası bir insan. Yayınlardan para kazanmayı Serkan'ın aklına kardeşi Murat sokmuştu. Onlar da karı koca sürekli otelde kalıyor, oradan cinsel içerikli canlı yayınlar açıyorlardı. Bu esnada bir erkek çocukları da yanlarında oluyordu" diye konuştu.

Miss Turkey 2024’te birinci seçilen İdil Bilgen: Yorumları hiç önemsemiyorum Miss Turkey 2024’te birinci seçilen İdil Bilgen: Yorumları hiç önemsemiyorum

Esra Erol, Ceylan'ı stüdyoya çağırarak onlara anlaşmalı boşanma konusunda yardımcı olacağını söyledi. Çocuklar için ise Aile Bakanlığı'na başvurulacağı belirtildi.

Muhabir: Betül Vural