aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 15 Kasım bölümünde neler olacak?

''18 yaşındaki zihinsel engelli oğlum, sevgilisinin babası tarafından alıkonuluyor''

Ayhan Çakmak, annesi Emine Hanım ile kayıp oğlu Burak'ı aramak için programa katıldı. ''18 yaşındaki zihinsel engelli oğlum, internette tanıştığı Hanım Bulut ile görüşmek için Adana'ya gitti. Sonra geri geldi, kızın ailesi onu tekrar Adana'ya çağırdı. Oğlum Adana'ya tekrar gittiğinden beri onunla iletişim kuramıyoruz. Kızın babası, çocuğu geri vermeyeceğini, imam nikahı kıyıldığını söyledi. Hanım Bulut'un 13-14 yaşında olduğunu düşünüyorum. Reşit değil. Oğlumun zihinsel engeli var, kızın yaşı küçük. Evlenebilecek kişiler değiller. Hanım'ın babası Sabri, bizden kızının yaşını büyütmek için para talep etti'' ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Sabri Bulut, bütün iddiaları reddetti. Telefonu alan Burak, ''Ben kaçırılmadım, öyle bir şey yok'' dedi.

Kandemir'ler kardeşleriyle kavuştu: Ferdi neden ortadan kayboldu?

Kayıp kardeşleri Ferdi Kandemir'i Esra Erol sayesinde bulan Mehmet Kandemir ve Ali Kandemir, Esra Erol ve ekibine teşekkür etti. 

Kandemir'ler sarılırken, stüdyoda duygusal anlar yaşandı. 

Ferdi Kandemir, ''Bir anlık sinirle telefonumu kırdım. Bu süre zarfında çalışıyordum. Ailemle 2 ay görüşmeme kararı almıştım. Borçlarım vardı, onları ödedikten sonra abilerimle iletişime geçecektim. Kimsenin borçlarımdan haberi olmasın istedim. Ben ailemden benim için fidye isteyen Tamer Fidan'ı da tanımıyorum'' ifadelerini kullandı.

Yayına bağlanan Kader Kandemir, ''Eğer siz olmasaydınız biz bu sevinci yaşayamazdık. Allah sizden razı olsun. Ferdi, senin borçların olduğuna inanmıyorum. Anneme 90 bin liran olduğunu söylemiştin. Sen telefon kıracak bir çocuk değilsin. Muhtemelen tehdit ediliyorsun. Kimseden korkma'' diye konuştu.

Borçları olduğunu, memlekete dönemeyeceğini çünkü çalışarak kendi borçlarını ödemek istediğini söyleyen Ferdi Kandemir, ''Kimseden yardım almak istemiyorum. Bir hayal kurdum, ona yatırım yaptım ama ortada kaldım. Hasan Pullu'yu da tanımıyorum'' dedi.

Şahan Gökbakar hakkında 10 yıla kadar hapis istemi Şahan Gökbakar hakkında 10 yıla kadar hapis istemi

Canlı yayına bağlanan Hasan Pullu'nun ablası Alime Pullu, ''4 gün önce Hasan ile Konya'da birlikteydik. Kardeşim benden de önce 60 bin TL, sonra da 120 bin TL istedi. Ferdi ile Hasan'ın bir bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Ben de Hasan'a 4 gündür ulaşamıyorum. Ferdi Kandemir bir şeyleri saklıyor'' şeklinde konuştu.

Ferdi Kandemir, ''Ben bu adamı tanımıyorum, ilk defa televizyonda gördüm. Borcum 80-90 bin TL civarında. Maçlar üzerine bahis oynarken parayı kaybettim'' dedi.

Editör: Betül Vural