‘Mickey 17’den ilk fragman ‘Mickey 17’den ilk fragman

aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 15 Aralık bölümünde neler olacak?

19 yaşındaki hamile Şirin, sokakta kalıyor

Programa katılan 19 yaşındaki Şirin Buse Dizlek, 7 buçuk aylık hamile olduğunu ve eşinin ailesi istemediği için sokakta kaldığını söyledi. Şirin Hanım, ''Annem, üvey babam beni istemediği için beni eve almıyor. Eşim Cenap Dizlek'le internette oyun oynarken tanıştık. Ailem çok baskıcı olduğu için ve ben de ergen olduğum için Cenap'ın kaçma teklifini kabul ettim. Ama Cenap'la evlenmek istemedim, zorla evlendim. Kaçtığımız gece Cenap ve bir kişi daha bana zorla alkol aldırıp tecavüz ettiler. Sabah uyandığımda Cenap, 'Sen artık benim namusumsun, evleneceğiz' dedi. 18 yaşıma girene kadar evden çıkmadım bile, reşit olduğumda da nikah kıydık. Evliyken evden çıkmam yasaktı, kızların dışarı çıkmasının yasak olduğunu söylediler. Evliliğimin ilk gününde Cenap annesinin gazıyla bana şiddet uyguladı. İki kere hamile kaldım, ikisinde de şiddet gördüğüm için düşük yaptım. Cenap hep benim gibi kızları bularak, onların video ve fotoğraflarını alır ve onları tehdit ederdi. Daha sonra ben boşanacağımı söyleyip ondan ayrıldığımda Cenap bana çocuk için 'Ne yaparsan yap' dedi. Ailem de yanımda olmadılar. Cenap çocuk için bana 50 bin TL teklif etti, 'Doğur bana ver' dedi. Cenap, benim kendi kuzeni Ömer'le dedikodumu da çıkardı'' ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Cenap Dizlek'in kardeşi Ömer Dizlek, ''Mayıs ayında Şirin'le babası Cenap'ı sokağa attılar. Cenap bana 'Buse beni istemiyor, onu boşayacağım' demişti. Cenap'ın Buse'ye düşük yaptırttığı da yalandır. Buse kendisi hastalığından dolayı çocuk kaldıramıyor. Buse benimle kaldı, onu baş tacı yaptım, her şeyi onun kafasına göre yaptım. Biz bebeğin Cenap'tan olmadığını düşünüyoruz'' dedi.

Cenap'ın kuzeni Ömer de canlı yayına bağlandı. Ömer, ''Benim Buse ile Urfa'da çıkan dedikodularım yalandır. Şu an Cenap da benim yanımda'' diye konuştu.

Telefonu alan Cenap Dizlek, ''Biz Şirin ile Ankara'da yaşarken ben işe gittim, o sırada Şirin babasıyla İzmir'e gitti. İzmir'de ne olduysa boşanma kararı aldı. Ben de 'Tamam' diyerek Urfa'ya döndüm. O da ailesiyle Ankara'ya döndü. Sonra ailesinin yanından kaçarak İstanbul'a, oradan da Balıkesir'e gitti. Eşim bana hamile olduğunu söylemişti. Ankara'dayken babası bana 'Sen evden git, boşanma davasını ben açacağım' dedi. Şirin'in babası beni kendi evimden kovdu. Boşanma davası şu an aktif durumda. Bebeğin benden olmadığı konusunda şüphelerim var'' şeklinde konuştu.

''Dört yıllık sevgilim hem evli hem dolandırıcı çıktı''

Programa katılan Esengül Şalvak, 4 yıllık sevgilisinin hem evli hem de dolandırıcı çıktığını söyledi. Esengül Şalvak, ''Annem ve babam çok yaşlı olduğu için onlara bakıyordum, bu sebeple evlenmedim. Bir tanıdığım vasıtasıyla İmdat Mengi ile tanıştırıldım. İmdat bana bir kere evlilik yapıp boşandığını söylemişti. Halbuki evli ve bir kızı varmış. İmdat Bey ile 4 yıl boyunca görüştüm. Beni evlenme vaadiyle dolandırdı. Ben altınlarımı geri istediğim an hattını değiştirdi. Benden evlenmek için ev, araba istedi. Bana araba aldırdı, ona 7 tane büyük altın verdim. Daha sonra evli olduğunu da öğrendim. Beni dolandırdığı için ondan şikayetçi oldum'' diye konuştu.

Editör: Betül Vural