Aslıhan Güner'den romantik paylaşım Aslıhan Güner'den romantik paylaşım

ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 14 Mayıs bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 13 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 13 Mayıs 2024 bölümü izle Esra Erol'da 13 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 13 Mayıs 2024 bölümü izle

'Ben bir halt yedim, beni öldü sayın' diye mesaj attı, evi terk etti

Programa katılan Elvan Özata, eşi Mecit Özata'nın evi terk ettiğini söyledi. Elvan, "Eşim bana mesaj atıp 'Ben bir haltlar yedim, yüzünüze bakmaya cesaretim yok. Beni öldü sayın' yazdı. Beni bu şekilde terk edemez. Bizim iki evladımız var. Buraya gelip bana hesap vermesi gerekiyor. Neden gitti? O gün hiçbir şey yoktu, güle güle işe yolladım. Bu mesajdan önce, bayramın birinci günü bizi bırakıp gitti. Arkadaşıyla Edirne'ye, oradan da Antalya'ya gideceklerini söyledi. 2 gün sonra döndüğünde eve almadım. Kızlarım tepki gösterince geri kabul ettim. Kaçtığı gün arkadaşlarına ulaştım. Onlara bizim ayrıldığımızı söylemiş. Biz hiçbir şekilde ayrılık muhabbeti yaşamamıştık" diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Mecit, "Sen kuaföre gittiğin zaman 'Eşim beni aldatıyor' dedin. Morallerim bozuldu. Öyle bir şey yapmış olsam çocuklarımın yüzüne bakamazdım" dedi.

Gözyaşlarına boğulan Elvan, "Çünkü beni aldattın. 2 gün sen nereye gittin? Kadına gittin. Ben bunu hep söyleyeceğim. Buraya gel, boşanacağız. Ben senin metresin, sevgilin değilim. Böyle terk edemezsin beni. Ben yıllarca hem anne, hem baba oldum" şeklinde konuştu.

Attığı mesajın açıklamasını yapması istenen Mecit, "Terk ettiğim için öyle yazdım. Eşimi aldatmadım. Ben öyle bir adam değilim" dedi.

Şükran, kızının sevgilisi Caner ile yüzleşti

15 yaşındaki kızı Sude Naz Nizamsever'i evlendirmek istemekle suçlanan Şükran Kalkan, kızının sevgilisi Caner Polat ile yüzleşti. 13 yaşından beri Sude Naz'ın hayatında olan Caner, "Sude Naz'la birlikteliğimize annesi karşıydı. İzin vermiyordu. Biz de gizli gizli görüşüyorduk işte. Sonra ayrıldık. Hepsi bu. O gün bayramını kutlamak için Şükran ablayı aramıştım. Saatlerce açmayınca korktum. O yüzden polis çağırdım" diye konuştu.

Bekir Nizamsever, "Ben sana kaç kere Sude Naz'dan uzak durmanı söylemedim mi?" diye sorunca Caner, "Sen beni görmek için yanına çağırdın" dedi. Aysema Nizamsever ise "Biz seni polise vermek için çağırmıştık. Şükran gibi seni eve alıp odalarda yatırmayacaktık. 13 yaşında kızın peşinde dolanıyordun" ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Bekir'in kuzeni Aynur, "Caner 13 yaşından beri Sude Naz'ı istismar ediyor, Şükran da buna göz yumdu. Sude Naz annesinin yanındayken görmemesi gereken şeylere şahit oldu. Caner senin 13 yaşında kız kardeşine biri böyle bir şey yapsa sen kabul eder misin? O çocuğa nasıl elini sürdün? Sude Naz akrabalarına annesinin erkek arkadaşı tarafından mağdur edildiğini de söylemişti" şeklinde konuştu.

Muhabir: Betül Vural